Anna Aura

Anna Aura is vrouwelijke mode voor grote maten met een perfecte pasvorm. Het merk staat voor sympathieke natuurlijkheid van de zelfbewuste vrouw van nu.

Anna Aura

(242 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

ANNA AURA: Trendy en passende mode in de maten 40 tot en met 56

Anna Aura is een kleine revolutie in de damesmodewereld voor grote maten. Verder lezen ... Op een aangename en natuurlijke wijze weet het merk vrouwen met een maatje meer modieus en stijlvol te kleden. De collecties zijn zorgvuldig uitgewerkt. Ze hebben een vrouwelijke uitstraling en onderstrepen de persoonlijkheid van zelfbewuste vrouwen. De laatste modetrends worden op de voet gevolgd en in mode voor grote maten vertaald. Alle collectie items zoals blouses, broeken en shirts verenigen de laatste trends met een perfecte pasvorm. De kleding in de maten 40 tot en met 56 heeft een perfecte pasvorm en is draagbaar en hedendaags. Talloze combinatiemogelijkheden maken een outfit voor elke gelegenheid mogelijk.

Merkfilosofie
Anna Aura werkt volgens hoge kwaliteitsnormen. Deze omvatten hoogwaardige natuurlijke materialen zoals eersteklas scheerwol, kostbare kasjmier en luxe zijde. Ook bij de vervaardiging wordt op een afwerking van de beste kwaliteit gelet. In het segment van grote maten biedt Anna Aura een perfect op elkaar afgestemd assortiment met trendartikelen en klassieke basics van mooie stoffen en fijne breisels. Het belangrijkste is dat vrouwen zich goed voelen in de mode van Anna Aura.

Geschiedenis
Sinds 2012 ontwerpt het creatieve design-team van Anna Aura mooie en vrouwelijke damesmode met een perfecte, comfortabele pasvorm. De collecties weten op een subtiele manier een casual-sportieve stijl met modieuze elegantie te verenigen. Daarmee is Anna Aura mode uitstekend afgestemd op de behoeften van haar klanten.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text