anniversary anniversary
Eterna

Eterna overhemden en blouses overtuigen met een eersteklas afwerking en kunnen bij zowel een elegante business outfit als een casual look gedragen worden.

Eterna

(17 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

ETERNA: De specialist in strijkvrije overhemden en blouses

Eterna overhemden en blouses zijn niet alleen gemaakt van een uitstekende en onderhoudsvriendelijke kwaliteit, ze zijn ook in verschillende pasvormen en stijlen verkrijgbaar. Verder lezen ... Zo biedt de collectie overhemden en blouses voor ieder wat wils. De overhemden van de 'Blackline'-collectie bestaan uit een klassieke, comfortabele pasvorm en zijn zeer geschikt voor een zakelijke outfit. De Blueline daarentegen bestaat uit ongecompliceerde overhemden voor de vrije tijd. De Redline wordt gekenmerkt door jeugdige en smalle silhouetten en de Silverline tot slot is samengesteld uit premium overhemden en blouses van het fijnste garen en van de meest luxueuze materialen.

Merkfilosofie
Eterna staat voor elegante en onderhoudsvriendelijke zakelijke mode van de beste kwaliteit. In elke blouse en in elk overhemd is de perfectie voelbaar. Om aan de hoge eisen van Eterna te voldoen, wordt voor het maken van blouses en overhemden uitsluitend exclusief, eersteklas 'Swiss Cotton'-katoen gebruikt. Daarmee wordt de unieke kwaliteit waar het bedrijf bekend om staat, gewaarborgd.

Geschiedenis
In 1863 ontwikkelden de gebroeders Königsberg uit Wenen de half gesteven kraag van gepatenteerd, dubbel verwerkt materiaal en richtten het merk Eterna op. In 1927 wordt een nieuw filiaal in Passau opgericht. Met de invoering van het kwaliteitsmerk Eterna Excellent breekt ETERNA in 1981 internationaal definitief door. Eterna Excellent is tegenwoordig onderverdeeld in vier lijnen met verschillende pasvormen en aanpassingen. Sinds 2000 zijn alle producten gecertificeerd met het hoogst haalbare eco-keurmerk voor kleding en textiel, 'Öko-Tex Standard 100 plus'. Dit keurmerk staat voor een milieuvriendelijke productie en duurzaamheid in de procesketen van het bedrijf.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text