Fadenmeister Berlin

Fadenmeister mode is luxe voor elke dag en combineert natuurlijke kwaliteitsvezels met vakmanschap. Het speciaal ontwikkelde pasvormsysteem waarborgt een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm.

Fadenmeister Berlin

(111 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Fadenmeister Berlin: luxe voor elke dag

Bij Fadenmeister Berlin spreekt de kwaliteit voor zich. De collectie van dit designermerk onderscheidt zich door de liefde voor tijdloos-elegante mode en traditioneel kleermakershandwerk. De mode van Fadenmeister laat zich niet beïnvloeden door trends, maar heeft een geheel eigen gezicht. De stijl is klassiek en tijdloos, maar met een modern tintje, wat resulteert in elegante, zelfbewuste ontwerpen. Mode voor vrouwen die waarde hechten aan stofkwaliteit, verwerking en draagcomfort. Elk kledingstuk, van pullover tot mantel, voldoet aan deze eisen. De collectie, klein maar fijn, bestaat uit tijdloos-mooie combinaties en basics, waarmee u heel gemakkelijk diverse mooie outfits kunt samenstellen.

Filosofie

Fadenmeister is representatief, ongevoelig voor trends en modern. De focus van de collectie ligt op chique eenvoud waarbij de kwaliteit voor zich spreekt. Fadenmeister Berlin gebruikt daarom bijna uitsluitend natuurvezels als zijde, kasjmier en scheerwol. Synthetische vezels worden alleen gebruikt als deze door hun specifieke eigenschappen een meerwaarde hebben voor de kwaliteit van de kleding. Het designermerk werkt met de beste stofleveranciers met jarenlange ervaring in het segment van de premium-mode. De kleding wordt geproduceerd in kleine Europese fabrieken, waar nog wordt gewerkt volgens ambachtelijke tradities.

Achtergrond

De ontwerpers van het kleine designerteam van Fadenmeister Berlin hebben elkaar gevonden in hun gemeenschappelijke wens om subtiele mode te ontwerpen. Mode voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl. De kleding wordt in kleine aantallen gemaakt om de exclusiviteit te garanderen: eigenheid staat bij Fadenmeister centraal.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text