Fuchs Schmitt

Fuchs & Schmitt jassen overtuigen door een tijdloos karakter en functionaliteit. De jassen zijn hoogwaardig afgewerkt, temperatuur regulerend en onderhoudsvriendelijk.

Fuchs Schmitt

(43 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

FUCHS & SCHMITT: Functionaliteit en trendy design

Fuchs & Schmitt is dé modespecialist als het gaat om jassen en mantels. Verder lezen ... Het merk profiteert bij de vervaardiging van haar jarenlange ervaring en expertise op dit gebied. Een functionele Fuchs & Schmitt jas, een elegante gewatteerde jas of ook een donzen mantel overtuigen altijd door een kwalitatief hoge afwerking en een tijdloos design. Sportieve en functionele snitten en een vrouwelijk en elegant design kenmerken de collectie. De fabrikant maakt bij de productie van donsjassen en gewatteerde bodywarmers gebruik van kwalitatief hoogwaardig eendendons en veren. Zodoende zijn Fuchs & Schmitt donsjassen zo licht als een veertje en lekker warm in de winter. Met een voering die elk figuur flatteert wordt een vrouwelijk silhouet gecreëerd.

Merkfilosofie
Het merk Fuchs & Schmitt is bewust gericht op vrouwen die zich niet laten leiden door modieuze trends, maar die waarde hechten aan een expressieve en elegante stijl. Het modieuze geheim bestaat uit een combinatie van functionaliteit en emotie, aangevuld met een uitstekende kwaliteit, productinnovaties, uitstraling en draagcomfort. De jassen en mantels zijn ventilerend en onderhoudsvriendelijk en voldoen tegelijkertijd aan de modieuze eisen van de vrouw die houdt van kleding met stijl.

Geschiedenis
Het merk Fuchs & Schmitt is in 1967 in Aschaffenburg opgericht door Paul Fuchs en Hans Schmitt. Sinds 1988 heeft de ondernemingsgroep Merswolke & Veer de leiding over het merk. In de afgelopen jaren kreeg jassen- en mantelspecialist Fuchs & Schmitt beetje bij beetje een nieuw, zelfstandig profiel, en daarmee samenhangend een moderner logo. Vandaag de dag ontwerpen vier designers elk twee collecties per jaar.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text