Gerry Weber

Gerry Weber mode staat voor elegantie en vitaliteit. De vrouwelijke mode sprankelt met fantasierijke en exclusieve dessins en geselecteerde details.

Gerry Weber

(60 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

GERRY WEBER MODE: Elegantie en draagcomfort tot in de perfectie

De mode van Gerry Weber volgt internationale trends nauwlettend op. Verder lezen ... De collecties zijn veelzijdig te combineren en onderstrepen tegelijkertijd de individuele persoonlijkheid van de draagster. De exclusieve en vrouwelijke stijl weerspiegelt zich in de gehele damesmode van Gerry Weber. De collecties van Gerry Weber omvatten trendy stadsmode en sportieve vrijetijdskleding, alsmede representatieve business outfits. De jurken van Gerry Weber zijn elegant en tegelijkertijd jeugdig door de extravagante dessins en moderne snit. De dames jeans van Gerry Weber zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen vervaardigd en komen zowel in de vrije tijd als bij een casual business look goed tot hun recht. Samoon is het Gerry Weber merk voor casual mode in de maten 42-54.

Merkfilosofie
Het bedrijf biedt elegante en comfortabele mode voor dames met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Expressieve basics zoals de kleurrijke jassen en broeken van Gerry Weber en casual items met verfijnde details nodigen tot allerlei creaties uit. Alle items zijn op elkaar afgestemd en kunnen stijlvol met elkaar gecombineerd en gevarieerd worden. Of het daarbij nu gaat om jurken, jassen, blazers, pantalons of jeans – elk kledingstuk wordt gekenmerkt door liefdevolle, extravagante details en uitstekend vakmanschap.

Geschiedenis
De bedrijfsgeschiedenis begint in 1973 met de productie en verkoop van damespantalons. Geleidelijk aan breidt het bedrijf zijn productie uit en produceert tegenwoordig een volledig gamma aan damesbovenkleding. Voor het snelle succes van het merk is echter met name de inzet van het bedrijf voor de tennissport verantwoordelijk. Een sponsoring contract met Steffi Graf verschaft het merk Gerry Weber op slag internationale bekendheid. Bovendien organiseert het bedrijf jaarlijks het enige Duitse ATP-tennistoernooi op gras in het Gerry Weber Stadion.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text