Langani

Al vanouds laat Langani zich door tijdgeest, actuele modetrends en kunststromingen inspireren. Langani sieraden zijn daarom eigentijds en steeds verrassend.

Langani

(7 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

LANGANI: modieuze sieraden vol fantasie en inspiratie

De zwarte parel is het onderscheidende kenmerk van het merk Langani en staat voor de uniekheid van elk sieraad. Verder lezen ... De magische en onderscheidende sieraden worden gemaakt van edelmetaal, glaskralen, kunsthars en figuurtjes van glas of metaal. Dankzij de grote verscheidenheid aan stijlen en sieraden zijn er volop mogelijkheden om een outfit de persoonlijke touch te geven. Kettingen met grote, opvallende kralen, speelse colliers met meerdere rijen, of lange, fijne kettingen: Elke ketting van Langani heeft een unieke uitstraling. Armbanden en oorbellen in alle soorten en lengtes die qua kleur en stijl op elkaar afgestemd zijn, ronden het geheel harmonisch af.

Merkfilosofie
Langani sieraden zijn handgemaakte ontwerpen met een onderscheidende elegantie. Verantwoordelijk hiervoor zijn een feilloos instinct voor trends en kleurcombinaties, een zorgvuldig gebruik van materialen en veel aandacht voor detail. De stijl is veelzijdig en geïnspireerd door de natuur, hedendaagse kunst en grafische elementen.

Geschiedenis
Anni Schaad is de oprichtster van het merk Langani. Deze merknaam is een samentrekking van haar meisjesnaam Anni Lang. In 1953 weet Anni met een broche met kleine bloemetjes en vogels een ontwerp te maken dat internationale aandacht trekt. Anni Schaad is gefascineerd door de opvallende kleuren van de hedendaagse kust, zodat ze glazen kralen in deze kleuren laat maken. Daarmee zorgt zij voor een revolutie in de sieradenmode, die tot die tijd enkel uit glazen kralen in edelsteenkleuren bestond. Sinds de jaren ‘70 bestaat de sieradenlijn van Langani niet meer alleen uit glazen kralen, maar worden er allerlei verschillende materialen gebruikt om de fantasierijke sieraden te vervaardigen.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text