anniversary anniversary
Laurel

De mode van Laurèl verenigt klassieke elementen met urbane moderniteit. De vele details en geraffineerde verwerking van de silhouetten creëren individualiteit.

Laurèl

(24 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

LAURÈL: voor zelfbewuste en onafhankelijke vrouwen

De bijzondere stijl van Laurèl wordt gekenmerkt door tegenstellingen. Luxe wordt voorzien van een luchtig karakter en glamour gecombineerd met een casual touch. Verder lezen ... Deze tegenstellingen zorgen voor spannende effecten wat resulteert in expressieve en individuele kleding. Laurèl combineert verschillende stijlen en materialen met elkaar en verwerkt de flair van de internationale modewereld in zijn kleding. De collecties stralen extravagantie uit zonder overdreven over te komen en ogen steeds vrouwelijk en een beetje casual. De jurk, het vrouwelijkste kledingstuk überhaupt, staat in alle collecties centraal. Met verfijnde snitvormen, plooitjes, mooie accessoires en dessins interpreteert Laurèl het vrouwelijke silhouet steeds op een andere spannende manier.

Merkfilosofie
Het merk Laurèl staat duidelijk voor innovatie en autonomie. Belangrijk is dat vrouwen zich goed voelen in de kleding van Laurèl. Naast een goede kwaliteit en hoogwaardige materialen hecht het bedrijf daarom ook grote waarde aan modieuze maar draagbare creaties, trouw aan het motto: “See. Feel. Love Laurèl.“ Met zijn kleding wil Laurèl de persoonlijkheid van moderne, sterke vrouwen benadrukken, die onafhankelijk en zelfbewust, maar tegelijkertijd ook gepassioneerd en authentiek zijn.

Geschiedenis
Laurèl werd in 1978 door Margarethe en Wolfgang Ley geïntroduceerd als tweede lijn van Escada. Na de dood van de oprichtster in 1992 begint de heroriëntatie van het merk en drie jaar later is een nieuw designteam samengesteld. 2003 is weer een belangrijk jaar voor Laurèl: Het merkconcept wordt bijgewerkt en Laurèl krijgt een nieuw, eigentijds gezicht. De draagster van Laurèl-mode is onafhankelijk, slim en houdt van een authentieke stijl.es Gesicht. Es spiegelt die typische Laurel-Kundin wider: unabhängig, smart und authentisch.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text