anniversary anniversary
Otto Kern

Otto Kern staat voor zakelijk-elegante mode. In de collecties vindt u zowel klassieke business kleding als nette casual kleding voor de vrijetijd.

Otto Kern

(1 Artikel)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

OTTO KERN: mode van understatement met een twist

Soms casual en zakelijk, dan weer sierlijk en elegant – maar altijd met een touch van understatement. Verder lezen ... Verfijnde details verlenen de creaties een twist, maar de mode van Otto Kern oogt nooit over de top of opdringerig. De verzorgde nonchalante stijl vindt u in alle segmenten van de dames- en herenmode terug. Knitwear, jeans, overhemden of blouses zijn gemaakt van geselecteerde hoogwaardige materialen. Met de kleding van Otto Kern slaat u zowel op het werk als daarbuiten gegarandeerd een goed figuur.

Merkfilosofie
Otto Kern staat voor degelijkheid en een individueel gevoel voor stijl, evenals een hoge kwaliteit en textielinnovatie. De stijlvolle mode past altijd perfect en heeft een elegante uitstraling. Het merk is voor vrouwen en mannen die zich willen onderscheiden van de mainstream mode, maar zich tegelijkertijd niet al te klassiek willen kleden. Met de mode van Otto Kern kan iedereen een eigen individuele stijl creëren.

Geschiedenis
Otto Kern richt in 1971 samen met zijn moeder het bedrijf Otto Kern op. In eerste instantie richt het bedrijf zich alleen op blouses, maar al snel worden ook overhemden in nieuwe en trendy designs aan het assortiment toegevoegd. Het merk Otto Kern verwerft bekendheid met de “hondenoor” kraag en het gebruik van waszijde. Het merk ontwikkelt een steeds duidelijker herkenbaar eigen gezicht en staat inmiddels voor een elegante, hoogwaardige levensstijl, die weerspiegeld wordt in zowel de business- en casual lijn als ook in de sportswear en jeanscollectie van Otto Kern. De kleding van OTTO KERN is eenvoudig te herkennen aan de leeuw en de gestileerde “K”, afgeleid van het familiewapen van Otto Kern. Dit logo is op alle collecties van Otto Kern gedrukt of geborduurd.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text