anniversary anniversary
Riani

Riani staat voor een Italiaans levensgevoel en Duitse kwaliteit. Daarmee stralen de jurken met perfecte snit levensvreugde en luchtigheid uit.

Riani

(49 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Riani – mode met een perfecte snit, van exclusieve stoffen

Riani is niet enkel een look of een stijl. Verder lezen ... Het merk heeft een verscheidenheid aan facetten, net als iedere vrouw. De mode is soms glamoureus, soms strak, soms vrouwelijk, soms speels, maar zeker nooit saai. Riani mode biedt een vrouw de juiste outfit voor alle facetten in het leven. Of het nu gaat om een outfit voor alledag, voor kantoor of voor een speciale gelegenheid – met Riani gaat elke vrouw altijd perfect gekleed. De prachtige jurken, blouses, blazers, shirts en pantalons worden met accessoires zoals sjaals en ceinturen aangevuld.

Merkfilosofie
Riani heeft zich ten doel gesteld om vrouwen met een perfecte snit altijd goed voor de dag te laten komen, ongeacht om welk kledingstuk het gaat. Of het nu gaat om een kokerjurk, stretchbroek of blazer – de kleding van Riani zit overal en te allen tijde perfect. Riani verwerkt alleen chique en hoogwaardige materialen, die vaak zelfs exclusief voor Riani worden vervaardigd. Geraffineerde details ronden het succesverhaal af. De mode wordt zorgvuldig en met veel liefde gemaakt, oftewel: een perfecte combinatie van Italiaanse luchtigheid en Duitse kwaliteit.

Geschiedenis
Jürgen Buckenmaier richt het modebedrijf Riani in het jaar 1978 in Schorndorf (Duitsland) op en begint op kleine schaal met de productie van pantalons. De “Bucki”-pantalon wordt een groot succes en legt de basis voor het succes van Riani. Tegenwoordig omvat het aanbod complete collecties voor elke gelegenheid. Een groot deel van de productie wordt vandaag de dag nog steeds op het hoofdkantoor in Schorndorf gedaan.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text