Strenesse

Een label met een duidelijke stijl: De collecties Strenesse Gabriele Strehle, Strenesse Men en Strenesse Blue worden gekenmerkt door een puristisch en strak design.

Strenesse

(35 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Strenesse – helder, puur design

Strenesse is mode voor de moderne en zelfbewuste vrouw en man van deze tijd met hoge verwachtingen en duidelijke doelen in het leven. Verder lezen ... Eigengereid en toch vanzelfsprekend zijn de collecties die gekenmerkt worden door puristische snitten en een zakelijk design. Met designerprints die soms stijlvol, soms extravagant zijn, is er voor ieder wat wils. De collecties zijn veelzijdig en uitstekend te combineren en bieden vrouwen met een moderne, flexibele levensstijl een scala aan mogelijkheden om met slechts enkele kledingstukken diverse 'looks' te creëren.

Merkfilosofie
Het merk wordt nog steeds gekenmerkt door de heldere en puristische stijl van de voormalige hoofdontwerpster Gabriele Strehle. Met de focus op het essentiële plaatst zij modieus gezien volledig nieuwe maatstaven. Eersteklas materialen spelen daarbij steeds een belangrijke rol. Zo wordt fijne wol als kasjmier of mohair gebruikt voor truien, vesten en mantels. Hoogwaardige zijde en leder worden aangewend voor de vervaardiging van overhemden, jurken en jassen. Het bedrijf let bij het gebruik van natuurlijke stoffen en materialen echter altijd op een milieuvriendelijke verwerking.

Geschiedenis
In 1949 wordt de firma Wohlfahrt & Co opgericht door de familie Strehle in Nördlingen. Het label STRENESSE wordt in 1969 op de markt gebracht en in het begin van de jaren ‘90 aangevuld met een gepersonaliseerde lijn die rond ontwerpster Gabriele Strehle is gecreëerd. Tegenwoordig behoren de labels Strenesse Blue, Strenesse Men en het designlabel Strenesse Gabriele Strehle tot het merk. Het grootste gedeelte van alle producten wordt vervaardigd in Europa. De stoffen voor de collecties komen uit Italië.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text