Theresia M.

Bij Theresia M. hoeven modebewuste vrouwen niet in te boeten aan comfort. De tijdloos moderne schoenen overtuigen met draagcomfort en optimale pasvorm.

Theresia M.

(11 Artikelen)
Categorieën

 Artikellijst filteren

Onze tip: Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen

Artikelweergave

   

Theresia M.: schoenen met optimaal draagcomfort

U bent op zoek naar modieuze schoenen die tegelijkertijd comfortabel zitten? Verder lezen ... Dan bent u bij Theresia M. aan het goede adres. Het merk is de specialist bij uitstek voor damesschoenen met een hoog draagcomfort. Bij het design van de modellen wordt gekeken naar de nieuwste trends die gecombineerd worden met een klassieke belijning. Dankzij de hoge kwaliteit en het tijdloze design gaan schoenen van Theresia M. daardoor langer mee dan slechts een seizoen.

Merkfilosofie
Bij Theresia M. worden schoenen gemaakt die overtuigen door een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid van de tenen. Het hoge comfort van de damesschoenen ontstaat door intelligente technologieën en veel ervaring en vakmanschap. Bij het voetbed wordt nauwkeurig gelet op een anatomische en gezonde vorming: De grote teen komt daarbij iets dieper te liggen en het dwarse voetgewelf wordt goed ondersteund wat het algehele welbevinden van de voet ten goede komt. Op dit gebied worden geen compromissen gesloten. Elke voet is anders – daarom maakt Theresia M. ook schoenen in meerdere wijdtes. Bovendien helpen de schoenen van Theresia M. om een verkeerde stand van de voet uit te balanceren en spierspanningen te verlichten, zodat u zich bij elke stap fris en vitaal voelt.

Geschiedenis
De ervaren schoenfabrikant produceert al meer dan 50 jaar damesschoenen in Bruchweiler-Bärenbach. Theresia M. heeft zich ten doel gesteld om comfortabele schoenen met een perfecte pasvorm te vervaardigen. Want: draagcomfort en pasvorm zijn bepalend voor de gezondheid van uw voeten. Om een consistent hoge kwaliteit de kunnen waarborgen, bewandelt het bedrijf steeds weer nieuwe wegen. De ontwikkeling van innovatieve technologieën staat garant voor de perfectie van Theresia M. schoenen.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text