anniversary anniversary

Veelgestelde vragen

Mijn Peter Hahn

  • Welke voordelen heeft een klantenlogin voor mij?

    Als geregistreerde Peter Hahn-klant hebt u toegang tot enkele praktische toepassingen. Uw persoonlijke gegevens hoeft u bijvoorbeeld alleen maar bij uw eerste bestelling in te voeren. Daarna worden ze bij een volgende bestelling automatisch opgehaald. Bovendien kunt u als geregistreerde klant gemakkelijk uw factuur- en bezorgadressen beheren, uw nieuwsbriefgegevens actualiseren, een verlanglijstje opslaan en indien nodig uw wachtwoord wijzigen.

  • Hoe en waar kan ik mijn klantenrekening openen?

    Het registreren bij Peter Hahn is heel eenvoudig. Klik rechtsboven op onze website op 'Inloggen' en vervolgens op 'Nu klantenrekening openen'. Voer uw adres in en maak een wachtwoord aan. Indien gewenst kunt u ook een extra bezorgadres of een servicepoint aangeven. Vul a.u.b alle velden in die met * gemarkeerd zijn.

  • Hoe kan ik het verlanglijstje bij Peter Hahn gebruiken?

    Met het praktische verlanglijstje kunt u uw favoriete artikel opslaan, om het later snel weer op te kunnen roepen en eventueel te bestellen. Klik naast de afbeelding van een product op de link 'Op het verlanglijstje zetten'. Als geregistreerde Peter Hahn-klant kunt u uw verlanglijstje op elk gewenst moment bekijken en veranderen. Verlanglijstjes van niet-geregistreerde klanten worden automatisch na enkele dagen (bijv. als de cookies van de computer worden verwijderd) gewist.

naar boven
 
U hebt het volgende artikel in uw winkelmand geplaatst
text