Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Betaalmogelijkheden

Op rekening

Binnen 14 dagen na ontvangst van de rekening kunt u het verschuldigde bedrag overschrijven naar:

BNP Paribas Fortis
IBAN BE 86 2930 0224 0250
BIC GEBABEBBXXX

Informatie voor nieuwe klanten: bij ons kunt u al vanaf de eerste bestelling op rekening betalen. Vanwege de hiervoor vereiste adresvalidatie kan er een kleine vertraging optreden in de verzending. Vanaf de eerstvolgende keer versturen wij snel uw pakket nadat u besteld heeft.


Betaling met credit card

Uw creditcard wordt pas belast op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden.

Uw aankopen in onze online shop kunt u snel en eenvoudig met creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Master Card als betaalmiddel. U heeft daarvoor uw creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige verificatiecode op de achterzijde van uw creditcard nodig. Wij berekenen geen extra kosten voor betaling met creditcard.

Uw gegevens worden via een SSL-versleuteling veilig verzonden. Mocht uw creditcard ten onrechte belast worden, dan kunt u dit eenvoudig online of per telefoon bij uw creditcardmaatschappij laten terugdraaien.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat betaling in termijnen bij betaling met creditcard niet mogelijk is. Wij accepteren geen prepaid creditcards. Bij betaling met creditcard belasten wij het aankoopbedrag pas op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden. Als u artikelen retour stuurt wordt het aankoopbedrag daarvan na ontvangst van de artikelen onmiddellijk bijgeschreven op uw creditcard.

3D-Secure

Wat is 3D-Secure?

Vanaf 01-01-2021 is de tweede Europese richtlijn voor de regulering van betaaldiensten (Payment Service Directive 2) van kracht. Hiermee worden handelaren aangemoedigd de nieuwe ’3D-Secure’ beveiligingsprocedure te gebruiken voor online creditcardbetalingen om een sterke klantauthenticatie op basis van twee factoren uit te kunnen voeren. Dit om de rechtmatige eigenaar van de creditcard te beschermen tegen misbruik door onbevoegden.

Wat betekent dit voor uw aankopen in onze onlineshop?

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk. Natuurlijk ook wanneer u bestelt in onze onlineshop. Daarom zijn wij voor creditcardbetalingen in de onlineshop vanaf december overgestapt op de nieuwe beveiligingsprocedure ’3D-Secure’. Wilt u als klant met uw creditcard betalen in onze onlineshop, dan gaat dit als volgt:

Stap 1: voer uw creditcardgegevens in zoals u gewend bent en bevestig deze

Stap 2: NIEUW: 3D-Secure aanvraag. Volg de aanwijzingen van uw bank*

Stap 3: verstuur uw bestelling

*De bank die uw kaart heeft uitgegeven beslist of en welke aanvullende beveiligingsmethoden er worden gevraagd. Dit kan bijvoorbeeld het invoeren van een TAN-code zijn, bevestiging met een vingerafdruk op uw mobiele telefoon of het beantwoorden van een beveiligingsvraag. PETER HAHN heeft hier geen invloed op.

LET OP: tijdens de 3D-Secure aanvraag wordt u verzocht om max. € 1,- te betalen. Dit bedrag wordt slechts tijdelijk gereserveerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw creditcard wordt pas belast wanneer uw bestelling wordt verzonden.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be