Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Betty Barclay

Betty Barclay
Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

BETTY BARCLAY: mode van topklassel

De damesmode van het internationaal bekende merk BETTY BARCLAY is elegant, modern en supervrouwelijk. Als geen ander staat dit label voor plezier in modern, exclusief en elegant design. Voor vrouwen die een voorkeur hebben voor modieuze, stijlvolle kleding is BETTY BARCLAY dan ook een perfecte keuze. Of het nu casual jassen, modieus smalle broeken of klassieke kokerjurken zijn, de creaties van BETTY BARCLAY stralen klasse en gevoel voor stijl uit. Elke collectie wordt aangevuld met een veelvoud aan fascinerende accessoires, die elke outfit compleet maken en elke stijl een uniek, persoonlijk accent verlenen. In de eenvoudige designs van BETTY BARCLAY zijn vrouwen perfect gekleed voor werk en vrije tijd. Het internationale karakter van het merk ziet u duidelijk terug in de ontwerpen die gebaseerd zijn op internationale trends.

Volop variatie en veel flair: geweldig
Met modieuze competentie en een trefzekere blik op nieuwe trends ontwerpt en vervaardigt BETTY BARCLAY mode voor de vrouw van nu, die haar vrouwelijke kant wil benadrukken. De collecties bestaan uit T-shirts, truien, blazers, rokken en bovenal een uitgebreid assortiment aan opvallend mooie jurken die stijlvol, zwierig en dynamisch zijn. De mode van BETTY BARCLAY is helemaal van nu, heeft heel veel flair en uitstraling, maar is ook heel eenvoudig te combineren. BETTY BARCLAY staat voor mode, waarin vrouwen zich op hun gemak voelen. Vooral de nadruk op het vrouwelijke is typerend voor de designs van BETTY BARCLAY en dat in alle maten.

Anna Aura Anna Aura

Verantwoordelijkheid is een kwestie van stijl
Naast de modieuze aspecten is het nemen van ecologische en sociale verantwoordelijkheid een topprioriteit voor deze onderneming. Tijdens de productie wordt gelet op een strenge naleving van de wettelijk voorgeschreven normen. De onderneming zet zich ook in voor de verdere ontwikkeling van een hulpbronvriendelijke productie en werkwijze, vrij van schadelijke stoffen, die bijdraagt aan de harmonie tussen mode en milieu.

Geschiedenis
Al in 1955 verwierf Max Berk de Europese licentie voor het voorheen Amerikaanse merk BETTY BARCLAY en ontwierp vanaf toen eigen collecties. In 1961 werd het merk voor cocktailjurken VERA MONT hier aan toegevoegd en in 1968 het merk GIL BRET. Sinds 1972 heeft de onderneming wereldwijd het alleenrecht op het merk BETTY BARCLAY.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be