Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

We love cashmere, share our passion

We love cashmere, share our passion

Wij zijn stapelverliefd op onze heerlijk zachte kasjmiermode en dat al meer dan 50 jaar. Laat u door ons inspireren en word ook een fan van kasjmier.

Wij zijn stapelverliefd op onze heerlijk zachte kasjmiermode. Het is pure passie. Ontdek door de verhalen van onze medewerkers waarom wij zo dol zijn op kasjmier. Over kasjmier kunnen we veel vertellen, want ons liefdesverhaal duurt tenslotte al meer dan 50 jaar. Laat u door ons inspireren en word ook een fan van kasjmier.

Onze kasjmier-highlights

Ontdek kasjmiertrends

Wij zijn dol op kasjmier

Onze medewerkers, vrouwen en mannen van alle leeftijden, zijn gek op onze heerlijk zachte kasjmier. Geen wonder, want de tijdloze feelgooditems kunnen altijd gedragen worden. Of u nu jong of oud bent, man of vrouw, en zowel in de zomer, als in de winter. Ontdek waarom ze zo enthousiast zijn en wat hun favoriete outfits zijn.

THE GOOD CASHMERE STANDARD®

Natuurlijk en toch cool, elegant en verfrissend tegelijk: dat is de nieuwe kleurtrend Botanical Green, waarmee u uw thuis een heerlijk licht, nieuw accent geeft. Laat u inspireren door subtiele groentinten en zachte varianten van lichtpink.

My best friend

Carolin Lauffenburger is één van de populairste mode-influencers en een grote fan van ons kasjmier. Haar favoriet is dit heerlijk zachte kasjmiervest met modieuze ballonmouwen, smalle geribde boorden, diepe V-hals en opvallende knopen. Een veelzijdige musthave, die ze voor u op drie manieren stylet, van sportief tot elegant. Bereid u voor op een 'aha-erlebnis'. Met zwart en kaki laat het zien wat een modieuze allrounder het poederachtige blauw is. Het brengt rust in de outfit, is modern en laat groen echt stralen.

Goed voor u, goed voor het milieu

Kasjmier is een natuurlijk product. Dat ziet u, dat voelt u en duurzaamheid zit praktisch in de genen van deze biologisch afbreekbare vezel. Net als zijn lange levensduur. Ook is de vezel hypoallergeen en bevat hij geen lanoline, waardoor hij perfect is voor mensen met een gevoelige huid. Over duurzaamheid gesproken: wij verspillen geen enkele draad kostbare kasjmierwol. Zelfs ons overschot aan garen wordt gebruikt voor heerlijk zachte creaties waar we u weer blij mee kunnen maken.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be