Cashmere Stories

Niets voelt zo heerlijk zacht en natuurlijk aan op de huid als kasjmier. Een luxe, die u zich het liefst elke dag opnieuw zou gunnen. Daarbij heeft ieder zo zijn eigen kasjmiervoorkeuren, van subtiel tot opvallend gekleurd, van klassiek tot elegant. Laat u inspireren door onze achtergrondverhalen over kasjmier.

Cashmere pure Cashmere pure

Pure eenvoud

Zo eenvoudig, maar ook zo luxueus. Daarom past kasjmier zo goed bij Doro. Ze houdt van rustige, meditatieve sporten als yoga en joggen en haar kleding stemt ze hier op af. Liefst draagt ze eenvoudige casual vesten en jurken van kasjmier.

Cashmere basic Cashmere basic

Nieuwe bekenden

Als designs helemaal nieuw, maar tegelijkertijd ook een beetje vertrouwd zijn, dan trekt u ze natuurlijk met veel plezier dag in, dag uit aan. Anja kiest daarom dit seizoen voor nieuwe basics, zoals de casual coltrui in oversized stijl of de capuchontrui met een artistiek breimotief.

Cashmere exclusive Cashmere exclusive

Natuurlijk mooi

Beate houdt van nieuwe trends en moderne outfits. Een natuurlijke uitstraling en duurzaamheid houdt ze daarbij altijd in het oog. Daarom is ze dol op de designs van Cashmere Nature en Upcycling-Cashmere. Heel stijlvol en beter voor het milieu.

Cashmere feminin Cashmere feminin

Droomcreaties van kasjmier

Als boekhoudster heeft Ana veel te maken met harde feiten en cijfers. Daarom is het fijn dat het in de mode allemaal iets genuanceerder mag zijn. Ana is dan ook een liefhebber van de elegante en zachte kasjmier-looks met speelse ruches, elegante jurken en schitterende rokken.

Cashmere exclusive Cashmere exclusive

Unieke kasjmierdesigns

Kasjmier is van zichzelf al uniek, maar met de exclusieve prints van Cashmere Victim en Richard Grand wordt dit schitterende materiaal nog specialer. Vederlicht, ragfijn en ongelooflijk modieus. Zo heeft u kasjmier nog nooit gezien!

Cashmere colours Cashmere colours

Op slag verliefd

Nicole zweert bij krachtige kleuren en outfits met een zeker ’knaleffect’. Ook bij kasjmier houdt zij van kleurrijk en fris, want daarmee wordt het lichte en onbezorgde draagcomfort van het materiaal op prachtige wijze benadrukt. Hierbij draagt Nicole graag wit of gewoon een jeans. Een perfecte kasjmierstijl voor elke dag.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be