Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

My Christmas World

My Christmas World

Eindelijk is het weer kerst! Geniet van de voorpret met elegante mode voor de feestdagen, unieke cadeaus voor uw dierbaren en prachtig woontextiel voor een feestelijke sfeer.

De knusse versiering, de gezellige lichtjes en weer heerlijk samenzijn met familie en vrienden: de feestdagen komen eraan! Geniet op een heel ontspannen manier van deze unieke tijd van het jaar met elegante mode voor de kerstdagen, unieke cadeaus voor uw dierbaren en prachtig woontextiel voor een feestelijke sfeer. Ontdek hier uw persoonlijke Christmas-highlights en kom samen met ons in de kerststemming.

luxury

Luxury Elegance

Deze trend is perfect voor mensen die een vleugje haute couture in hun dagelijks leven willen brengen. Ongebruikelijke pasvormen, veel fijne materialen van zijde tot leer, soepelvallende blouses, elegante pumps, extravagante accessoires, zoals handschoenen en sjaals, en dat alles gecombineerd met nonchalante understatement. Gewoon waanzinnig stijlvol!

Verliefd op kasjmier

Er breken weer behaaglijke tijden aan. Als het buiten namelijk kouder wordt, is het tijd voor aangenaam kasjmier. Dit seizoen zijn strepen, kabelbreisel en felle kleuren heel modieus.

Accessoires ontdekken

Voor de perfecte look

Een muts, een sjaal én een warm gevoel; zo eenvoudig is het. Met de mooiste winterse accessoires.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be