Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Elk jaar

Elk jaar

…is het zo weer kerst. Juist omdat veel dingen dit jaar zo anders zijn, pakken we tijdens de feestdagen groots uit: fijne kerstdagen!

…is het zo weer kerst. Juist omdat veel dingen dit jaar zo anders zijn, pakken we tijdens de feestdagen groots uit: met onze dierbaren, behaagl

Let it snow

Slenter over de kerstmarkt of ga op zoek naar cadeaus voor uw dierbaren: allemaal heerlijk relaxed. "De combinatie van rode jas, zwarte broek en rode mantel zorgt voor een feestelijke kerstsfeer en ziet er gezellig uit. De perfecte look voor een middagwandeling.", vinden ook fashionista Alex en haar man Daniel.

Winterwonderland in huis

Decoreren is zelden zo leuk als in de kersttijd. Met de juiste woonaccessoires wordt uw huis niet alleen verbluffend mooi, maar ook supergezellig.

Muts, sjaal, gezelligheid

Glinsterende sneeuw, reflecterend ijs, ijzige kou. De beste manier om van de schoonheid van de winter te genieten is met dikke handschoenen, behaaglijke sjaals en warme mutsen. Ontdek de juiste accessoires voor het mooiste seizoen van het jaar.

Cadeau-ideeën onder de € 100,-
Een cadeau is net zo veel waard als de liefde waarmee het werd uitgezocht. Hier vindt u geweldige cadeaus voor kleine prijzen.
Nu rondkijken

Sneeuwvlok, sneeuwbal, sneeuwpop

Wit is de kleur van de winter, koel en elegant. Perfect voor het kerstfeest op kantoor of voor het kerstdiner bij vrienden. Bijzonder slim: stem je outfit af op die van je partner. Zo doet Alex het ook: "De witte tweedelige set is zowel chic als comfortabel met een casual twist. Hetzelfde geldt voor het grijze pak van mijn partner."

Label Love

Fijne kerstdagen

In Duitsland kijkt iedereen reikhalzend uit naar kerstavond, terwijl het bij ons om de twee kerstdagen draait. Fashionista Alex kleedt zich graag bijzonder voor kerstavond, want: "We brengen deze avond traditioneel door met mijn familie en het is voor ons de belangrijkste avond van de kerstdagen. De mooie tulen rok en de zwarte blazer zijn feestelijk en chic, en daarom de perfecte outfit voor kerstavond."

Cozy cashmere Christmas

Kerstmis is niet alleen een drukke tijd, maar is ook de tijd waarin we het thuis echt gezellig willen maken. Bij voorkeur in behaaglijk kasjmier, als trui, vest of deken. Dat maakt deze magische tijd pas echt mooi.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be