De 'colour codes' voor dit seizoen

...zijn puur, contrastrijk en verfraaien luxueus suèdeleer, maar ook fijne zijde en eersteklas katoen. Van warme en energieke roodtinten tot zachte en verleidelijke sorbetkleuren, u kunt het zo gek niet bedenken. Kijk alvast uit naar de enorme keuze in kleurrijke nieuwe creaties, onweerstaanbare bloem-, luipaard- en andere motieven, breimode en jassen, rokken en jurken in maxi-lengte. Laat u verrassen en ga voor diepe kleuren, prachtige details, exclusieve merken en de allermooiste stoffen.

Colourcodes flowers Colourcodes flowers

dresses. flowers. world traveller.

Ontdek de wereld en haar modieuze diversiteit. Luchtige jurken, bloemen met power, intense kleuren en altijd weer exotische stoffen. Boordevol folkloristische details, verrassende combinaties en bijzondere contrasten. De herfst heeft zoveel spannende dingen in petto - laten we op avontuur gaan!

Colour Codes. Moves.

Allesbehalve saai grijs! De herfst is zo kleurrijk en gevarieerd, dat ook de mode altijd geïnspireerd blijft. Met nieuwe 'colour codes', aantrekkelijke stijlen en nog veel meer.

sorbet colour.

sorbet colour.

Om bij weg te smelten: van subtiele sorbettinten vrolijkt u helemaal op deze herfst. Aantrekken en genieten maar...

Colourcodes cashmere Colourcodes cashmere

jumper. cashmere styles. knits.

Voor een behaaglijk gevoel in het koude jaargetijde is vaak niet veel meer nodig dan een kledingstuk dat het lichaam warm houdt en aangenaam zit. Het liefst gebreid van prachtig kasjmier natuurlijk. Altijd volgens het motto: lekker warm inpakken en genieten.

Colourcodes jeans Colourcodes jeans

blue shades. jeans looks. boots.

Mysterieus en fascinerend als een diep meer, koel en verfrissend als een heldere sterrennacht: Blue Shades zijn prachtig helder en intens. Gecombineerd met herfstachtige bruintinten of heel eenvoudig voor outfits met truien en jeans. Perfect voor erbij: elegante laarzen waarop u in stijl het seizoen doorloopt.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be