Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Handschoenen

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Comfort en klasse uitstralen met handschoenen

De uitstraling van elke outfit wordt bepaald door de samenkost van verschillende kledingstukken. Het is hoe dan ook belangrijk deze perfect op elkaar, op je eigen voorkeur, én op de gelegenheid af te stemmen. Enkel zo wordt een look gecreëerd die er mooi uitziet en comfort biedt.

Handschoenen zijn dan misschien wel beperkt in gebruik, aangezien niet alle gelegenheden het dragen van een paar toelaten, toch kan er heel wat mee bereikt worden als je de juiste keuze maakt. Dames handschoenen hebben altijd al symbool gestaan voor klasse, luxe en vrouwelijkheid en ergens is dat nog altijd zo. Natuurlijk zijn er ook modellen die gewoon functioneel zijn en je handen warm houden tijdens de winter, maar zelfs in dat geval is het juiste paar kiezen qua stijl belangrijk.

Welk paar het beste bij jou en bij je outfit past, is een vraag die een duidelijk antwoord behoeft. Wat meer informatie over de mogelijkheden is hier dan ook zeker en vast op zijn plaats.

Winterse handschoenen voor een comfortabel gevoel

Als vrouw draag je handschoenen tijdens de winter natuurlijk vooral om het warm te hebben. Maar net zoals een winterjas functioneel én stijlvol kan zijn, is dat ook het geval bij handschoentjes. Als je een paar koopt voor de winterse maanden die eraan zitten te komen, dan besteed je best aandacht aan zowel de uitstraling die ermee bereikt wordt, als de warmte en het comfort die ze bieden. Zo kan je kiezen voor handschoenen met een wollen afwerking en een zachte binnenkant, zodat de warmte goed binnen wordt gehouden en het paar toch klassevol oogt. De perfecte keuze als je met een een winterjas gekleed gaat die ook wollen elementen heeft, zoals een wollen kraag of zijzakjes.

Als het echter niet al te koud is, kunnen iets fijnere handschoenen ook uitkomst bieden. Draag je bijvoorbeeld een leren vestje op een jonge, stoere jeans, dan is het beter om dit te combineren met gelijkaardige handschoenen in leer of een synthetische stof die strak en jong oogt. Tijdens de winter is het hoe dan ook belangrijk te kiezen voor een paar dat warm en lekker zit. Stijl is in dit geval dan misschien wel belangrijk, als je handen er koud in hebben is het eigenlijk verloren geld.

Wil je een zakelijke look creëren met je winterse handschoenen, kies dan voor modellen in zwart of grijs met niet al te veel franjes en versieringen. Hoe soberder, hoe beter vaak een zakelijke uitstraling bereikt wordt. En dat is vooral van toepassing als je naar het werk gaat of op een formele gelegenheid aanwezig bent. Ga je echter met vriendinnen winkelen, of ga je een avondje uit? Dan zijn kleurige handschoenen natuurlijk wel een optie. Dergelijke handschoenen komt in ontelbare kleuren zoals rood, geel en blauw, maar je kan ook kleurcombinaties kiezen of handschoenen met winterse patronen. Zorg er wel voor dat de handschoenen niet te kinds gaan ogen, aangezien het volwassen karakter van je outfit hierdoor meteen teniet wordt gedaan.

Handschoenen: ook in andere seizoenen hebben ze een plaats!

Maar handschoenen kunnen niet enkel tijdens de winter hun nut bewijzen. Bepaalde modellen, stijlen en stoffen verlenen zich perfect voor gebruik in de zomer of als het warmer is. In dit geval gaat het vooral om handschoenen die gedragen worden op feestelijke gelegenheden, en deze bestaan doorgaans uit een erg fijne en elegante stof.

Gelegenheden zoals bruiloften, galafeesten en dergelijke maken het dragen van zo'n handschoenen mogelijk, hoewel deze steeds zeldzamer worden. Vroeger stonden handschoenen op feestjes en formele gebeurtenissen voor royaliteit, rijkdom en luxe. Als je ook zo'n indruk wil nalaten, dan kan je altijd stijlvolle handschoenen kopen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte handschoentjes met een glinsterende afwerking in een fijne, halfdoorlatende stof. Perfect om te dragen op een luxe feest of bruiloft. Gaat het om een heus bal, dan kan je ook kiezen voor een donker paar dat perfect op de rest van je outfit is afgestemd.

Welke keuze je ook maakt, handschoenen hebben als functie om aan de stijl van je outfit bij te dragen - tenminste, als je ze niet in de winter draagt. Kies daarom voor een paar in passende kleuren, een mooie stof en met de nodige hoeveelheid afwerkingen. Als je een casual outfit draagt, dan kies je best niet voor over-the-top handschoenen. Gaat het om een feestelijk gelegenheid, dan kan je uiteraard wat breder kiezen.

Van matuur en vrouwelijk tot jong en sexy

Handschoenen komen duidelijk in ontelbare formaten, vormen en kleuren. Welke keuze je maakt hangt vooral af van waar je je goed in voelt en welke look je wil creëren. Zo zijn kleurige, fijn handschoentjes vooral leuk als ze op een bijpassende outfit gedragen worden. Denk hierbij aan een jonge winterjas met versieringen, zoals franjes, bolletjes, enzovoort, op een comfortabele maar toch gezellige broek. Als je outfit elegantie en jeugdigheid uitstraalt, dan zijn dikke handschoenen met een driedubbele laag logischerwijs niet de beste keuze.

Is het echt koud en ben je volledig ingeduffeld in de warmste outfit die je kon vinden, dan is het beter te kiezen voor handschoenen die aan die kwaliteiten beantwoorden. Dikke, wollen handschoenen met extra voering die de warmte goed binnenhouden zijn hier bijvoorbeeld wel op hun plaats. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat zo'n paar er nonchalant en mannelijk moet uitzien: er zijn genoeg voorbeelden van handschoentjes die zowel comfortabel als warm zitten en toch sierlijkheid en stijl uitstralen. Meestal speelt de stof hierbij een grote rol. Zo zullen vrouwelijke handschoenen doorgaans uit wol gemaakt zijn, met aan de buitenkant een lederen voering. Er zijn ook modellen met rondom de pols een wollen rand, waardoor ze je handen nog warmer houden.

Jeugdige handschoentjes komen eveneens in ontelbare kleuren en vormen. Van korte modellen met afwisselende patronen en contrasterende kleuren, zoals blauw en rood, tot langere modellen met glinsters in een effen kleur, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Een jonge, elegante look creëren is dus gewoon een kwestie van de juiste keuzes te maken, ook als je op zoek bent naar handschoenen.

Handschoenen van de beste merken, kwaliteit verzekerd

Als je handschoenen zoekt is het vooral belangrijk tekening te houden met het comfort dat ermee gecreëerd kan worden. Een broek of topje heeft dan wel als belangrijkste nut dat de basis van je outfit een duidelijke stijl heeft, handschoentjes zijn slechts een aanvulling daarop - maar niettemin een belangrijke. Het nut van accessoires bij zowat elke outfit mag niet onderschat worden. Naast een leuk tasje, de juiste sieraden en eventueel een hoofddeksel spelen handschoenen een grote rol bij het vastleggen van je stijl, of die nu jong en avontuurlijk of vrouwelijk en matuur is.

Kiezen voor kwaliteitsmerken is daarbij de beste manier om altijd zeker te zijn van een paar dat je onbezorgd en nog lang kan dragen. Werk je outfit af met de juiste handschoenen en de look die je creëert wordt ongetwijfeld zoveel aantrekkelijker.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be