Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Sjaals

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Een sjaal, een essentiële accessoire voor een klassevolle outfit

De uitstraling van de outfit van een vrouw hangt van veel verschillende factoren af, maar accessoires zijn toch enkele van de belangrijkste. Sjaals zijn het ideale verlengstuk van de dagdagelijkse kledij en op zoek gaan naar een model dat perfect bij de outfit past is dan ook belangrijk. Hoewel sjaals of halsdoeken op functioneel vlak dan misschien wel enkel tijdens de winter hun nut bewijzen, symboliseren ze een onmisbare aanvulling op zowat elke outfit waarbij speelsheid of klasse centraal staat.

Sjaals komen in ontelbare stijlen, formaten en kleuren, en dat kan de zoektocht naar het juiste model dan ook moeilijker maken. Wat meer informatie en advies over welke mogelijkheden er zijn, is dan ook belangrijk als je daar als vrouw meer uit wil halen. Van uiteenlopende kleuren, seizoensmodellen, lengtes en combinatiemogelijkheden, er zijn tal van factoren die bij het kopen van een sjaal komen kijken - en dat maakt je keuze goed overwegen dan ook des te belangrijk.

Wat men nu precies allemaal kan doen met halsdoeken om een mooie outfit te creëren en welke mogelijkheden dit accessoire allemaal biedt, zijn beide vragen die een uiteengezet antwoord verdienen.

Met stijl de straat op, dankzij een sjaal

Als je stijl en klasse hoog in het vaandel draagt - of gewoon een leuke accessoire wil hebben die perfect bij je huidige look past - dan is een sjaal kopen een must. Het voordeel van halsdoeken is dat ze met zowat elke stijl gecombineerd kunnen worden, zolang men natuurlijk de juiste keuzes maakt.

Eerst en vooral is het belangrijk te beseffen dat een sjaal een aanvulling vormt op de outfit en daar dus niet tegen af mag steken. De basis van de look wordt gelegd door de keuze voor een bepaald shirt of polo, en broek of kleedje en een sjaal dient als kers op de taart daarvan. Gaan voor een model dat erbij past is dus essentieel.

Halsdoeken komen in ontelbare vormen, stijlen en kleuren. Welke keuze je maakt, hangt af van de gelegenheid en je persoonlijke stijl. Zo kies je voor een avondje uit op een koude winterdag misschien best voor een warm model in een dikke stof, zolang je outfit dat toelaat. Heb je bijvoorbeeld een moderne jeansbroek aan met een eenvoudig topje, dan kies je idealiter voor een sjaal die niet te veel opvalt. Deze mag echter wel een kleurig tintje bevatten om het geheel wat leuker te maken. Bij klassieke stijlen kan je dan wel weer wat meer gebruik maken van kleuren en franjes, weliswaar passend bij de outfit. Zo is een sjaal de perfecte aanvulling op je look tijdens een feest of bruiloft. Kies in dit geval voor een fris model in een lichte kleur, bijvoorbeeld in satijn, om je outfit een feestelijke uitstraling te geven.

Natuurlijk speelt ook de kleur van je sjaal een grote rol bij de look die ermee gecreëerd wordt. Tijdens de winter een sjaal dragen is vanzelfsprekend, maar ook dan is kiezen voor de juiste tint essentieel. Koude wintermaanden vragen vaker om warme kleuren zoals bosgroen of verschillende soorten bruin. Zorg er dus voor dat je deze kleuren kan gebruiken op de rest van je outfit. Daarbij kiest men ook best voor een dikkere stof en daarmee bewijst een sjaal meteen zijn nut bij koudere temperaturen. Wol is bijvoorbeeld een goed idee.

Een sjaal in de zomer, de perfecte aanvulling op een vrouwelijke outfit

Een sjaal is dan misschien vooral handig in de winter, ook zomerse outfits kunnen er alleen maar bij baten. Zolang je voor de juiste stof, kleur en model gaat, zal een sjaal het karakter van je kledij alleen maar beter naar buiten brengen. Pastelkleuren, fijne stoffen zoals fluweel en satijn en fleurige patronen zoals bloemen zijn stuk voor stuk elementen die je in een zomersjaal terug wil vinden. Stem je keuze af op de rest van je outfit en die zal er ongetwijfeld mooier door worden.

Zo kan je zelfs op zomerse kleedjes een sjaal dragen. Ben je een moderne vrouw die graag felle kleuren draagt en zich comfortabel voelt in haar kledij, dan is een sjaal het perfecte middel om die wat klassevoller te doen ogen. Een lichtroze kleedje gaat bijvoorbeeld perfect samen met een pastelkleurige sjaal in bijpassende stof, terwijl je op een moderne broek dan weer een iets chiquer model kan dragen om de look compleet te maken. Of waarom niet kiezen voor een zomerse strandsjaal die je over jezelf heen kan dragen?

Tijdens de zomer wil je je vooral goed voelen in je outfit en dat maakt een sjaal eenvoudig. De mogelijkheden zijn haast oneindig en wat de stijl, gelegenheid of de temperatuur ook mag zijn, halsdoeken bieden een meerwaarde aan je outfit.

Luxe halsdoeken voor chique feestjes en bruiloften

Naast gewone halsdoeken voor in de zomer of winter verdient ook nog een andere categorie wat meer uitleg. Zo zijn er ook halsdoeken die een ware luxe-uitstraling hebben en dan ook perfect zijn om te dragen op formele gelegenheden en luxe feestjes en gala's. Ook hier zijn de mogelijkheden uitgebreid en is het van groot belang de sjaal te kiezen die perfect bij de outfit past.

Luxe halsdoeken komen in ontelbare modellen, kleuren en formaten, maar belangrijk is dat ze klasse uitstralen en toch vrouwelijkheid symboliseren. Of je nu naar een heus gala gaat of te gast bent op een bruiloft, dergelijke halsdoeken geven je de mogelijkheid om je outfit opvallender te maken. Van een goudkleurige sjaal uit zijde, met zwarte patronen voor een galabal of groot feest, tot een frisse, katoenen sjaal met witte en pasteltinten voor een openlucht bruiloft, alles is mogelijk. Een feestje of formele gelegenheid vraagt hoe dan ook om een sjaal die daar perfect bij past.

Natuurlijk is het eerst en vooral belangrijk dat de basis van de outfit een zekere klasse en luxe uitstraalt, zodat je sjaal daar niet tegen gaat afsteken. Zo kan je kiezen voor een mooie avondjurk in een donkere, feestelijke kleur en daar een lichter gekleurde sjaal op dragen om wat contract te creëren. Kies wel altijd voor complementaire kleuren en stoffen zodat je look een mooi geheel vormt! Als je outfit al stijl uitstraalde en perfect was voorde gelegenheid in kwestie, dan zal de keuze voor een mooie sjaal daar alleen maar waarde aan toevoegen.

Meer halen uit je outfit met een stijlvolle, vrouwelijke sjaal

Aandacht voor details en bijhorende accessoires is een kenmerk van een stijl en outfit die vrouwelijkheid en klasse uitstralen. Een sjaal is de perfecte manier om beide eigenschappen in je look naar boven te halen en voor zowat elke gelegenheid de ideale stijl te creëren. Of je nu een avontuurlijke vrouw bent die graag comfortabel in haar sjaal zit, of op formele gelegenheden net dat ietsje meer wil hebben om op te vallen en een chique look aan te nemen, kwalitatieve halsdoeken van vooraanstaande merken maken dat meer dan mogelijk.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be