Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Badpakken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Het comfort van exclusieve dames badpakken

Het shoppen voor de beste dames badpakken is geen eenvoudige zaak. Zo kan het lastig zijn om in de winkels een comfortabel badpak te vinden dat desgewenst steun verleent, maar ook prachtig staat en voldoende bewegingsvrijheid geeft. In onze dames badpakken webshop vindt men badpakken en badkleding van de hoogste kwaliteit. Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij gelet op de samenstelling van het materiaal waaruit de badpakken zijn gemaakt, voor optimaal comfort. Ook zijn het ontwerp en een gedetailleerde afwerking van de badkleding uiteraard van groot belang. Daarom bieden wij slechts dames badpakken te koop aan die afkomstig zijn van de beste merken op het gebied van damesmode en badkleding. Zo kan men rekenen op kwalitatief hoogstaande zwemkleding voor dames, die lang mooi blijft.

Verschillende modellen dames badpakken in onze collectie

Het uitkiezen van het perfecte badpak is eenvoudige met onze speciaal geselecteerde collectie dames badpakken in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er sportieve badpakken met een ideale pasvorm. In deze badpakken heeft men veel bewegingsvrijheid en de badpakken zitten als gegoten. Men kan kiezen voor een badpak met een sportieve look, met bijvoorbeeld extra brede schouderbandjes voor extra steun of voor een badpak met een zogeheten racerback. Hierbij zijn de schouderband gekruist op de rug, wat bijzonder prettig is voor dames met een grotere maat buste. Met een dergelijk badpak wordt de rug ontzien en kan men zeer comfortabel zwemmen.

Natuurlijk bieden we tevens mooi afkledende dames badpakken voor dames die op bepaalde punten van het lichaam wat extra steun wensen. Met een afkledend badpak dat voorzien is van een goede voering kan men rekenen op een goede steun voor de buste, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooi uitgevoerd damesbadpak dat extra steun biedt rond de buik. Zo kan er gekozen worden voor een badpak dat ook bij een voller figuur een prachtig silhouet geeft. Bij het dragen van een badpak met steun op de juiste punten voelt men zich zelfverzekerd en vrij.

Wanneer men wil zonnen en zwemmen kan er gekozen worden voor een strapless badpak, of voor mooie badkleding met afneembare bandjes. Ook kunnen de dames badpakken uit onze collectie schitterend gecombineerd worden met een leuke (bijpassende) strandjurk of een mooie sjaal in een groot formaat, die men om het lichaam wikkelt als een rok over het badpak. Men kan kiezen voor badpakken met beugels, corrigerende dames badpakken en badpakken met een speelse afwerking of een retro look.

Kies voor kleur met de mooiste badpakken

In onze collectie kwalitatief hoogstaande dames badpakken bieden wij mooi afgewerkte badpakken in een groot aantal kleurstellingen. Zo kan men voor een sportief badpak kiezen uit zwemkleding in gedekte tinten, zoals donkerblauw en zwart. Voor een heerlijke zonvakantie is het leuk om te kiezen voor een badpak in een tint die de gebruinde huid optimaal laat stralen. Kleuren als (fuchsia) roze of mooie dessins in een veelvoud aan kleuren zijn hier bijzonder geschikt voor. Wij bieden zowel klassieke dames badpakken als badpakken met een hoge functionaliteit en een exclusieve uitstraling. Zo worden kwaliteit en comfort op een perfecte wijze gecombineerd in de beste badkleding voor dames.

Het onderhouden van dames badpakken

Met het juiste onderhoud blijven dames badpakken eindeloos mooi. Zeewater, chloorhoudend zwemwater en uiteraard de zon kunnen een badpak doen slijten of vervalen. Met de beste zorg voor een exclusief badpak voor dames kan men jarenlang plezier hebben van de zwemkleding, ook bij veelvuldig gebruik. Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor een dames badpak van een goede kwaliteit. De badpakken die wij aanbieden in de webshop zijn met de grootste zorg geselecteerd. Hierbij is niet alleen gelet op een goede pasvorm en een mooi ontwerp, maar uiteraard ook op de kwaliteit van de materialen.

Na het zwemmen of het zonnen is het belangrijk om dames badpakken goed uit te spoelen met schoon (kraan)water. Wil men lang kunnen genieten van het badpak? Dan is het van groot belang om een badpak nooit in de volle zon te laten drogen. Hierdoor kunnen de vezels in de gebruikte stoffen hard worden en (ongemerkt) beschadigen en zelfs afbreken. Zo ontstaan er slijtplekken in het badpak. Droog een badpak tussen het zwemmen of zonnen door dus altijd op een schaduwrijke plek. Ieder exemplaar in onze collectie dames badbakken heeft een eigen wasvoorschrift. Indien men hier gebruik van maakt blijft de zwemkleding mooi en behoudt het materiaal een optimale flexibiliteit.

Dames badpakken kopen in de juiste maat

Bij het uitkiezen van een dames badpak in onze webshop is het belangrijk om te kiezen voor zwemkleding in de juiste maat. Dit geldt vooral voor corrigerende badpakken, die hun werking wat betreft het verlenen van steun verliezen wanneer het badpak te groot gekocht wordt. Het is de bedoeling dat een passend badpak net zo goed aansluit als het favoriete ondergoed. Bestel dames badpakken dus niet in een grotere maat dan de reguliere kledingmaat, maar in de juiste passende maat. Bij de uitvoering van onze exclusieve dames badpakken is veel zorg besteed aan een goede pasvorm en aan een perfecte aansluiting op alle punten van het lichaam. Dit geldt uiteraard met name voor de corrigerende badpakken en voor de badpakken met bijvoorbeeld cups ter ondersteuning van de buste.

Dames badpakken kopen in de webshop

Het selecteren van de mooiste badpakken in de webshop werkt eenvoudig. Zo kan men aan de hand van een uitgebreide beschrijving en een gedetailleerde foto kiezen voor een badpak van een hoge kwaliteit. Na het selecteren van het gewenste badpak in de gewenste kleur en de juiste maat kan men verder winkelen of de bestelling veilig afrekenen. Direct na het plaatsen van de bestelling gaan wij aan de slag met het inpakken en verzenden van de bestelde zwemkleding. Zo kan men rekenen op een snelle ontvangst van de bestelde artikelen. Men kan de dames badpakken vervolgens thuis passen in alle privacy. Bij vragen kan men uiteraard altijd contact opnemen met ons toegewijde team.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be