Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Tankini's

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Een tankini voor comfort én vrouwelijkheid tijdens de vakantie

Met alle mogelijkheden op het vlak van kleding, accessoires en alles dat erbij komt kijken voor vrouwen, is het soms moeilijk om een goede balans te vinden tussen verschillende stijlen. Elke gelegenheid heeft immers weer een andere uitstraling nodig en het aanbod aan kledingstukken, kleuren, modellen en pasvormen is zo groot dat de zoektocht naar de perfecte outfit vaak een lastige is.

Als je tijdens je vakantie echter zowel comfort als vrouwelijkheid wil bereiken met je outfit, dan zijn tankini's perfect. Dergelijke outfits zijn de combinatie van een tanktop en een bikini - vandaar dan ook de naam - waardoor ze ook het beste van twee werelden met zich meebrengen. Een tankini is zowel vrouwelijk en elegant, als comfortabel en iets warmer dan een gewone bikini. Wil je niet om de haverklap van outfit moet veranderen, bijvoorbeeld als je op vakantie van het strand naar je hotel loopt, dan is een tankini perfect.

Tankini's, balans creëren op vakantie

Wat zijn tankini's nu eigenlijk? Tankini's zijn en combinatie tussen een gewoon topje voor je bovenlichaam en een bikini broekje. Het resultaat? Een outfit die je zowel op het strand als op een terrasje of gewoon thuis kan dragen. Ook bij de keuze voor een mooie tankini spelen bepaalde factoren een rol, zoals je persoonlijke voorkeur, de gelegenheid en je huidtint. Zodra je een bikini hebt gevonden die goed bij je past, kan je snel een tankini vinden die je goed staat: beide kledingstukken hebben immers heel wat met elkaar gemeen.

Eerst en vooral is het belangrijk om een stijl te vinden die je aanstaat. Er zijn tankini's die eerder sober ogen door het gebruik van een effen kleur en een ontwerp zonder versieringen en franjes, maar ook volledig uitgedoste tankini's met een topje en broekje in verschillende kleuren behoren tot de mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een simpele tankini met een blauw broekje en een topje me afwisselend blauwe en witte horizontale strepen, afgewerkt met dunne schouderbandjes. Aan de andere kant is een wit bikinibroekje met daarop een pastelkleurig topje en afbeeldingen van verschillende zomerelementen in een contrasterende kleur zoals geel of rood, ook erg mooi.

Je keuze hangt vooral af van je eigen stijl en voorkeur. Wil je eerder jeugdig overkomen en een frisse uitstraling hebben, dan kies je natuurlijk best voor lichte kleuren en een fijn topje en broekje. Houd je het liever wat mysterieus en volwassen, dan kan je gaan voor een iets gekleder model in donkere kleuren en een eenvoudig design.

Een tankini op het strand of op een terrasje, alles is mogelijk

Tankini's bieden, zoals reeds werd gezegd, het beste van twee werelden als je op zoek gaat naar een zomerse outfit die zowel comfortabel zit als stijl uitstraalt. Een tankini is immers als een bikini in die zin dat je er eenvoudig mee kan zwemmen, zonder je zorgen te hoeven maken over de stof. Aan de andere kant zijn tankini's dan weer als een outfit die je gewoon overdag kan dragen, bijvoorbeeld als je langs de dijk wandelt of ergens op een terrasje iets gaat drinken. Een tankini is net zo comfortabel en licht als een bikini maar wel gekleder, waardoor je dus voor heel wat gelegenheden dezelfde outfit kan dragen.

Natuurlijk kan je je keuze wel afstemmen op wat je precies wil gaan doen. Zo zijn er tankini's die echt op het strand gedragen moeten worden, bijvoorbeeld omdat ze zomerse kleuren en een echte bikini uitstraling hebben. Vaak zijn het topje en het broekje in een stof gemaakt die waterbestendig is, waardoor je dus het echte comfort van een bikini kan ervaren als je een eindje gaat zwemen in de zee of het zwembad. Dergelijke tankini's zitten vooral gewoon goed en verlenen zich perfect om op het strand te vertoeven.

Aan de andere kant zijn er ook modellen die iets stijlvoller ogen, mede door het gebruik van een andere stof, afgewerkt met donkerdere, effen kleuren en patronen. Vaak hebben zo'n tankini's veel weg van een kleedje, maar dan met een broekje eronder. Zo zijn er modellen die gedrapeerd over de taille hangen en vanboven overgaan in een soort van ingenaaide bikini. Het resultaat is een tankini die zowel lijkt op een bikini als een kleedje - met daaronder dan ook nog eens een bijpassend broekje.

Welke keuze je ook maakt, zorg ervoor dat je je goed in je tankini voelt. Net zoals een bikini is comfort erg belangrijk - je gaat er immers niet mee op zakenreis. Als je daarbij ook nog eens een model vindt dat bij jouw persoonlijke stijl aansluit en je karakter goed weergeeft, dan is de uitstraling natuurlijk helemaal compleet.

Een tankini in één of twee delen?

Als je een bikini koopt, dan bestaat die altijd uit twee verschillende delen. Op die manier zit de bikini gemakkelijk, heb je meer bewegingsvrijheid en kan je vooral beter bruinen op plaatsjes waar dat anders moeilijk is. Een tankini laat echter wat meer ruimte voor keuze, omdat er verschillende mogelijkheden zijn. Zo bestaan er modellen die uit twee verschillende stukken bestaan - een broekje en een topje - waardoor je echt dat bikini gevoel krijgt als je op het strand ligt.

Ook zijn er echter tankini's die uit een stuk bestaan, waardoor ze veel weg hebben van een badpak. Badpakken zijn echter vaak wat soberder qua ontwerp en kleuren en worden vaak als ouderwets bestempeld. Hoewel dit natuurlijk niet altijd het geval is, is een tankini een veel populairdere optie. Dergelijke modellen lopen gewoon door over de taille, waardoor de buik dus niet bloot is. Vaak komen zowel de bovenkant als de onderkant van de tankini in dezelfde kleur, zodat een mooi geheel gevormd wordt.

Je keuze hangt eigenlijk helemaal af van je voorkeur. Sommige vrouwen voelen zich beter en comfortabeler in een tankini die uit twee delen bestaat, omdat ze dan beter kunnen bruinen en gewoon meer bewegingsvrijheid hebben. Gesloten modellen zijn dan weer iets handiger als je bijvoorbeeld een terrasje doet of langs de dijk wandelt, en je je volledig op je gemak wil voelen.

Kwaliteit en comfort, essentieel bij tankini's

Net als bij andere outfit en kledingstukken is de kwaliteit bepalend voor het comfort dat je ervaart in een tankini. Het gaat immers om een kledingstuk waar je je vooral goed in met voelen op vakantie, zodat je nog meer van de ervaring kan genieten. Het spreekt dan ook voor zich dat je altijd kiest voor kwaliteit, zowel op het vlak van comfort als design en afwerking. Bekende merken bieden tankini's aan van betrouwbare kwaliteit, in verschillende formaten, modellen, kleuren en stijlen.

De zomer goed inzetten is een kwestie van de juiste outfit kiezen die perfect bij de gelegenheid en je smaak past. Een tankini is ongetwijfeld een van de leukste en verrassendste outfits die je kan dragen op vakantie en dat is al genoeg reden om er eentje te kopen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be