Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Skinny jeans

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Skinny jeans, voor een moderne en strakke outfit

Skinny jeans klinken dan wel als een kledingstuk dat enkel voor twintigers bestemd is, ook stijlvolle vrouwen van middelbare leeftijd kunnen er een prachtige look mee creëren. De skins jeans is precies wat de naam zelf zegt: jeans die nauw om het lichaam aansluiten en op die manier een strakke, moderne look creëren. De mogelijkheden bij skins jeans zijn oneindig en laten, ondanks hun typisch moderne uitstraling, toch heel wat ruimte voor combinatie en creativiteit.

Als je als vrouw op zoek bent naar een broek die op verschillende manieren gedragen kan worden en toch altijd klasse uitstraalt, dan zijn skins jeans precies wat je nodig hebt. Dergelijke jeans verschillen van gewone jeans dat ze eerder formeel zijn, en dus ook met andere formele kledingstukken gedragen kunnen worden. Maar er zijn ook iets minder formele modellen binnen deze categorie, die perfect in combinatie gebracht kunnen worden met frisse, opvallende kledingstukken om zo een jonge look te creëren.

Wat de mogelijkheden met skins jeans precies zijn en welke aandachtspunten van belang zijn bij aankoop, zijn twee vragen die je, als je op zoek bent naar de perfecte jeans, graag beantwoord ziet.

Skinny jeans, van modern en informeel tot klassevol

Skinny jeans geven je outfit een strakke uitstraling, maar niettemin kunnen ze ook bij outfits met een jonge, vrije look gebruikt worden. Welke keuze je maakt hangt natuurlijk volledig af van waar je je goed in voelt en de gelegenheid.

Zo vormen skins jeans in een sobere, formele kleur de perfecte basis voor een zakelijke outfit. Ideaal in combinatie met een lichte blouse zijn dergelijke skinny jeans de balans tussen modern en klassiek, zodat je ze eigenlijk op uiteenlopende gelegenheden kan dragen. Het is van groot belang om in dit geval te kiezen voor complementaire kleuren die niet al te veel opvallen, om een zakelijk en formeel geheel te bekomen. Zakelijke skinny jeans komen doorgaans in een zachte stof zoals satijn met een katoenen afwerking, waardoor ze een iets mattere of licht glanzende uitstraling hebben. De perfecte jeans om ook op zakelijke gelegenheden een frisse look te creëren.

Jeans zijn echter ook ideaal voor jonge, avontuurlijke outfits, al is het maar door de stof waaruit ze gemaakt zijn. Hoewel skinny jeans iets moderner ogen dan de traditionele, losse jeans, dragen ze toch bij aan het jonge karakter van de outfit in het algemeen. Jeansbroeken waren vroeger vooral in het traditionele blauw verkrijgbaar, maar tegenwoordig zijn alle kleuren mogelijk. Het spreekt dan ook voor zich dat men de kleur kiest die bij de rest van de kledingstukken past. Een groene skinny jeans is bijvoorbeeld een goed zomerkleur, die in combinatie gebracht kan worden met een frisse blouse of een damespolo. Op die manier wordt een stijl teweeg gebracht die tegelijkertijd casual en toch verzorgd is. Zowel tijdens de winter als tijdens de zomer verleent een skinny broek zich perfect en is het gewoon een kwestie van de juiste kleur en stof te kiezen!

Skinny jeans in verschillende kleuren en patronen

Skinny jeans waren vroeger vooral functioneel en eenvoudig, maar tegenwoordig bestaan er eigenlijk geen grenzen voor wat men allemaal met een dergelijke broek kan doen. Vandaag de dag vormen skinny jeans de basis van verschillende soorten stijle, juist omdat de kleur, patronen en pasvorm zo'n subtiele verschillende teweegbrengen in de broek. Zo zijn er broeken in een sobere, effen kleur, die vooral voor formele outfits een goede basis vormen. Denk hierbij aan effen blauw of zwart, kleuren waar eigenlijk alles op past.

Aan de andere kant zijn er ook jeans die wat creatiever en jonger ogen, vooral dan dankzij kleuren zoals felrood en pastelkleuren, alsook patronen zoals bloemen en andere franjes op een broek in een donkere kleur. Jeansblauw en zwart zijn dan misschien wel nog altijd het populairst, steeds meer vrouwen die er modern willen uitzien kiezen voor iets opvallendere jeans met ongewone patronen en kleuren.

Als je een zomerse uitstraling wil bereiken, dan zijn witte jeans dan weer de beste optie. Dergelijke modellen zien er niet uit als doorsnee jeans en hebben zelfs een klasse uitstraling omdat tal van lichte, luxueuze kledingstukken er perfect mee gecombineerd kunnen worden. Wel belangrijk is om te kiezen voor echt wit, aangezien tinten zoals grijswit de informele kant opgaan en botsen met strakke kledingstukken.

Tenslotte zijn er ook skinny jeans met een coating. Dergelijke broeken zijn uniek in die zin dat men er een stoere uitstraling mee kan bereiken, maar wel een die voor relatief weinig gelegenheden gepast is. Dergelijke jeans hebben een glanzende look en worden dan ook best gecombineerd met andere kledingstukken die daarbij aansluiten. Zo is een jong leren jasje de perfecte aanvulling op coated skinny jeans om een avontuurlijke, jonge stijl te creëren.

De beste skinny jeans van vooraanstaande merken

Elke vrouw die kwaliteit, stijl en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt is op zoek naar kledij die aan de waarden beantwoord. Skinny jeans hebben voor velen dan misschien wel de reputatie sober te zijn, tal van merken zoals Levi's en GUESS bieden dergelijke broeken aan van goede kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een jeans met super-stretch voor een moderne look, of een klassiek ogende jeans als basis voor een formele outfit, dergelijke merken garanderen altijd kwaliteit.

Skinny jeans gaan goed samen met oneindig veel jasjes, bloesjes, T-shirts en verschillende soorten schoenen, waardoor ze voor elke vrouw een meerwaarde kunnen betekenen. De populariteit van de skinny jeans is alleen maar gestegen sinds celebrity's ze op modeshows begonnen te dragen en het gevolg is een haast onuitputtelijk aanbod aan verschillende modellen, kleuren en merken.

Voor wie zich niet comfortabel voelt in een gewone jeansbroek en toch dezelfde uitstraling wil bereiken, zijn skinny jeans perfect. Zowel de klassevolle vrouw die in een stijlvolle outfit over straat wil lopen tot de dame die haar jeugd wil herbeleven en op zoek is naar de beste kledingstukken om haar daarbij te helpen, baat bij het kopen van een skinny jeans van merken zoals Ralph Lauren Denim, Object en Mango.

Exclusiviteit en kwaliteit

Het is duidelijk dat skinny jeans een betrouwbare basis kunnen vormen voor zowat elke outfit, wat de stijl ook mag zijn en welke gelegenheid ook van toepassing is. Als je als dame van middelbare leeftijd houdt van een stijlvolle look die zowel je leeftijd als je karakter eer aandoet, dan kan je met skinny jeans eigenlijk niet blunderen. De productreeks beperkt zich tegenwoordig immers niet meer tot enkel hele jonge vrouwen en richt zich evengoed tot iets oudere dames die toch nog met een verrassende look buiten willen komen.

Klassiek, modern of iets tussen de twee, alle stijlen zijn welkom als men kiest voor skinny jeans. Het spreekt dan ook voor zich dat de zoektocht naar het beste merk, model en kleur voor de gelegenheid of het seizoen in kwestie met enige aandacht wordt ondernomen, om het beste uit de jeans te kunnen halen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be