Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Verkorte jeans, 7/8-jeans

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Jeugdig en klassevol, met een verkorte jeans

Hoewel minder niet altijd meer is, zijn er toch een aantal uitzondering - zeker op het vlak van mode. Zo zijn verkorte jeans een stukje korter dan gewone modellen maar hebben ze toch verrassend veel te bieden op het vlak van comfort en stijl. Zeker voor de vrouw die modebewust door het leven gaat en zichzelf wil verwennen met kledingstukken die daarbij helpen, zijn verkorte jeans de oplossing.

Dergelijke jeans bieden immers het comfort en de bescherming van een gewone jeans, terwijl ze toch veel stijlvoller en gekleder ogen. Het grootste voordeel daarvan is dat je een verkorte jeans eenvoudig kan combineren met tal van classy kledingstukken zoals hoge hakken, leuke topjes, enzovoort. De mogelijkheden worden dus meteen een heel stuk uitgebreider en dat is natuurlijk alleen maar positief.

Als je op zoek bent naar de beste verkorte jeans voor jouw situatie, dan is het belangrijk trouw te blijven aan je eigen voorkeuren en de stijl die vereist is. Op die manier verkrijg je een look waar je je niet alleen goed in voelt maar ook op een positieve manier opvalt.

Verkorte jeans, twee vliegen in één klap

Jeansbroeken zijn toch maar jeansbroeken, tenzij je gaat voor een 7/8-jeansbroek. Dergelijke modellen zijn iets korter aan de enkels, waardoor deze ontbloot zitten. Het spreekt dus voor zich dat je een verkorte jeans vooral zal dragen als de temperaturen iets hoger liggen en je een frisse, jeugdige en toch geklede stijl wil aannemen. Daarbij zitten dergelijke jeans vaak iets strakker om de taille en benen; de ideale basis voor een outfit die aan de ene kant sexy en aan de andere kant zakelijk en formeel moet zijn.

De mogelijkheden met verkorte jeans zijn oneindig. Of je nu een familiale, comfortabele look wil creëren of eerder de stijlvolle kant wil opgaan, alles kan. Hoe dan ook krijg je met een dergelijke jeans het beste van twee werelden; het comfort en gemak van een gewone jeans maar toch het zomerse karakter van een korter model. De jeans stof zorgt voor een casual maar wel geklede uitstraling, die nog beter benadrukt wordt door de aanwezigheid van een riem of leuke schoenen. In tegenstelling tot een gewone jeansbroek kan je op een verkorte jeans ook hoge hakken dragen - en dus die outfit gebruiken om op feestjes of andere formele gelegenheden te komen.

Het is duidelijk dat 7/8-jeans heel wat te bieden hebben, zowel op het vlak van comfort als uitstraling. Natuurlijk heb je daarmee nog niets beslist en is het nog altijd een kwestie van op zoek te gaan naar het model waar je je zelf het beste bij voelt. Op die manier worden die comfort en stijl nog een niveau hoger getild.

Verkorte jeans in uiteenlopende stijlen

Hoewel de stijlen die je met verkorte jeans kan creëren op het eerste zicht misschien beperkt lijken, zijn er tal van mogelijkheden die verrassend uit de hoek zullen komen. Over het algemeen kan gesteld worden dat 7/8-jeans perfect zijn als basis voor een casual outfit die toch klassevol moet ogen. Verkorte jeans komen in ontelbare kleuren en modellen, en wat meer informatie daarover is dan ook zeker belangrijk.

Zo zijn er verkorte jeans voor tijdens de lente of zomer, die vaak in felle kleuren komen zoals geel of roze. Afhankelijk van je leeftijd en persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor een traditionele jeans stof, ofwel gaan voor een iets lichtere variant. Jeans oogt meteen wat stoerder en jeugdiger, terwijl andere stoffen vaak iets strakker en stijlvoller ogen. Dit heeft overigens ook gevolgen voor de combinaties die je ermee kan maken. Zo combineer je een verkorte jeans uit gewone denim het best met eenvoudige topjes in een effen kleur zoals wit of zwart. Een classy model wordt dan weer best gedragen op een licht bloesje met eventueel een truitje. Ook verlenen jeansbroeken zich beter voor causaal gelegenheden, zoals een uitje met vrienden of familie, terwijl je formele modellen gerust op het werk kan dragen.

Verkorte jeans kunnen zowel op een klassieke als moderne manier gedragen worden. Het is hoe dan ook belangrijk de rest van je outfit af te stemmen op de uitstraling die je wil bereiken. Een lichtblauwe verkorte jeans met hier en daar gaten past dan wel op een gewone t-shirt met ster leren vestje, als je naar het werk gaat kies je beter voor een iets eleganter model dat wat strakker zit en in een frisse kleur komt. Welke keuze je ook wil maken, verkorte jeans komen in ontelbare modellen - en je vindt dus ongetwijfeld wat je zoekt.

Verkorte jeans en de juiste schoenen

Zoals reeds werd gezegd is een van de grote voordelen van verkorte jeans dat ze perfect met verschillende soorten schoeisel gecombineerd kunnen worden. Terwijl gewone jeans nogal moeilijk te dragen zijn op hoge hakken, is dit bij verkorte modellen geen enkel probleem. En dat doet heel wat deuren open op het vlak van outfits.

Als je verkorte jeans kan dagen op hakken, dan betekent dat dat je zo'n broek ook kan gebruiken als basis voor een formele outfit. Een bruiloft of galabal zal misschien niet lukken, maar zakelijke gebeurtenissen zoals een bedrijfsfeestje hebben met een dergelijke outfit meer dan genoeg. Draag bijvoorbeeld zwarte, middelhoge hakken op een blauwe verkorte jeans, en je look gaat meteen van gewoon casual naar classy en vrouwelijk. Als je daarbij dan ook nog eens een wit topje draagt onder een strak vestje en met een bijpassende handtas, dan heb je de perfecte balans gevonden tussen stoer en klassevol.

Als je het echter nog een stapje verder wil nemen, dan kies je best voor een 7/8-jeans in een andere kleur, zoals grijs. Dit zal alleen maar bijdragen aan het formele karakter van je outfit, wat op bedrijfsfeestjes of evenementen natuurlijk altijd positief is. Heb je het graag nog wat stoerder, dan is een zwarte jeans ook een optie. Dergelijke modellen ogen wel meteen wat uitdagende en zijn niet bij alle gelegenheden de beste optie.

Naast hoge hakken kan je op verkorte jeans natuurlijk ook gewone schoenen dragen. Sportieve modellen met een dikkere zool, bijvoorbeeld in het wit, passen erg goed bij een blauwe verkorte jeans en geven je meteen een sportieve, casual look. Ook kan je gaan voor leuke pumps in een contrasterende kleur, zodat je ergens tussenin casual en formeel terechtkomt. De ideale outfit om balans te creëren.

Verkorte jeans, nog meer mogelijkheden dankzij een goede kwaliteit

Als je kiest voor 7/8-jeans van kwaliteit, dan voeg je meteen heel wat waarde toe aan elke outfit waar je de broek op draagt. De mogelijkheden met dergelijke jeans zijn al zo uitgebreid maar kiezen voor merken maakt je aankoop nog vele malen interessanter en belonender op de lange termijn. Wil je meer uit je outfit halen, of die nu formeel of casual is? Dan zijn 7/8-jeans in elk geval al een goed begin.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be