Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Lingerie

In deze categorie, jammer genoeg, zijn geen producten

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Lingerie: voel je sexy en vrouwelijk

Tegenwoordig geldt in de maatschappij dat hoe formeler de gelegenheid, hoe beter gekleed je moet zijn. Dit is in zekere zin misschien wel waar, maar toch zijn er momenten waarop je het liefst van al in een comfortabele outfit zit - die ook nog eens sexy is. Lingerie is in dat geval dé oplossing en wat meer uitleg over de mogelijkheden is dan ook belangrijk.

Niet elke outfit die je draagt moet strak en gekleed zijn. Hoewel je tijdens de winter misschien het liefst van al in een kamerjas gekleed gaat om 's avonds gezellig warm te hebben en in bed te kruipen, kan je jezelf tijdens de warmere periodes van het jaar altijd verwennen met een sexy outfit die comfortabel zit en waar je je goed in voelt. Dat is wat lingerie je biedt.

Welke lingerie je nu precies moet kopen en welke mogelijkheden er allemaal zijn, dat zijn natuurlijk de belangrijkste vragen. Een duidelijk, uitgebreid antwoord daarop is hier dan ook ongetwijfeld op zijn plaats, als je de perfecte lingerie outfit wil vinden.

Sexy lingerie voor elke vrouw

Het allerbelangrijkste is dat je je goed voelt in de kledij die je draagt. Overdag betekent dat meestal dat je een outfit draagt die perfect bij je stijl past, aangenaam zit, aansluit bij de gelegenheid en daarbij goed bij het seizoen past. Maar als je alleen thuis bent en volledig op je gemak wil zijn - of gewoon je outfit uitrusten met een stevige basis die ook je vrouwelijkheid naar boven haalt - dan is lingerie de perfecte oplossing. Nu is lingerie natuurlijk een erg breed begrip, en wat meer informatie over de mogelijkheden is dan ook van belang.

Zo is er lingerie voor elk soort vrouw; van dames die van een klassieke, comfortabele stijl houden tot vrouwen die het liever wat moderner en sexy hebben, alles is mogelijk. De klassiekere modellen zijn vaak iets ruimer en bedekken meer. Ook zijn ze meestal afgewerkt met een kanten elementje, bijvoorbeeld aan de rand het slipje of de beha. Hoewel je bij klassiek misschien eerst denkt aan saai, sober en juist on-sexy, is het tegendeel waar. Het grote aanbod aan mogelijkheden in de vorm van slipjes en BH's bewijst dat dan ook. Veel voorkomende kleuren zijn donkerblauw, dieprood en zelfs gewoon wit, afhankelijk van het seizoen en ook je huidskleur. Een wit lingerie setje past bijvoorbeeld erg mooi op een iets donkerdere huidstunt, terwijl een donkerrode BH en slipje dan weer beter gaan op iemand met een iets lichtere huidskleur.

Natuurlijk zijn er ook de moderne lingerie, die eigenlijk vooral verschillen van klassieke modellen op subtiele manieren. Zo zijn strings erg populair, omdat je ze haast niet voelt zitten en ze daarbij erg sexy zijn. De BH van een dergelijk setje is doorgaans ook iets fijner afgewerkt en beschikt wel of niet over schouderbandjes. Hoe dan ook staan elegantie, vrouwelijkheid en comfort bij dergelijke lingerie centraal, nog méér dan bij de klassieke modellen. Vaak kiest men tenslotte ook voor iets mysterieuzere en elegantere kleuren, zoals lichtblauw, bordeauxrood of gewoon zwart.

Welke kant je ok opgaat, lingerie biedt een uitkomst voor zowat elke stijl. Of je nu eerder traditioneel bent ingesteld maar toch je vrouwelijkheid naar boven wil halen, of er écht jonger wil uitzien en daar de perfecte set voor zoekt, de mogelijkheid zijn zo goed als oneindig. Ga voor waar je je goed in voelt en je outfit is gegarandeerd precies zoals je hem wil hebben.

Waarom kies je best voor lingerie?

Hoewel mannen misschien genoeg hebben aan een goed zittende boxershort en een paar kousen die warm genoeg zijn, besteden dames doorgaans heel wat meer aandacht aan het zoeken naar de beste outfit. Zeker als het doel is om comfort te creëren, is de zoektocht naar goede kledingstukken de moeite waard. Een lingerie setje fungeert als het ware als basis voor een geklede outfit, maar dat is niet de enige manier waarop je het kan dragen. Zo is lingerie ook de perfecte oplossing als je je thuis op je gemak wil voelen en je vrouwelijke kant wil laten zien aan je partner. In de juiste lingerie voel je je ongetwijfeld extra vrouwelijk en elegant, en soms is dat precies waar je nood aan hebt.

Lingerie die je onder een outfit draagt is dan ook vooral functioneel. Dergelijke slipjes zijn er fijn maar zitten toch comfortabel, en de BH's kunnen eenvoudig bevestigd worden met schouderbandjes. Lingerie ademt erg goed - vaak door de kanten afwerking - waardoor het de geschikte basis is voor een outfit tijdens de warmere maanden van het jaar. Maar er zijn natuurlijk ook setjes die uit een dikkere stof bestaan waar je het dus warmer in hebt. Soms zijn BH's en slipjes zelfs afgewerkt met een extra laag in wol, zodat ze perfect kunnen dienen als lingerie tijdens de winter.

Wil je lingerie echter dragen als een outfit op zich, dan zijn er ook heel wat mogelijkheden. Van kanten BH's met een half-doorzichtige afwerking en slipjes die achteraan versierd zijn met franjes en versieringen in een rode, opvallende kleur, tot eenvoudige maar sexy modellen zonder schouderbandjes, die weinig bedekken en in het zwart komen, alles is mogelijk. Ook hier is het weer van belang dat je draagt waar je je goed in voelt, zodat je niet enkel comfortabeler zit, maar je je ook sexy voelt. Want dat is natuurlijk de bedoeling van lingerie.

Bij lingerie komt dus heel wat meer kijken dan je zou denken. Zowel op functioneel als stijl-vlak heeft lingerie heel wat te bieden voor elke vrouw, elke stijl en elke periode van het jaar. Het is dan gewoon nog aan jou om precies die lingerie te kopen waar je je op je gemak, vrouwelijk en sexy in voelt. Het resultaat is dan gegarandeerd een outfit waar je nog lang en veel van kan genieten.

Kwalitatieve lingerie voor nog meer comfort en genot

Kwaliteit duid in haast alle gevallen op meer comfort, plezier en genot, vooral bij kledingstukken. Lingerie is daar geen uitzondering op en het is dan ook van belang te kiezen voor merken die dergelijke eigenschappen beloven. Acht je het comfort dat je ervaart tijdens het dragen van lingerie hoog en wil je vooral dat je je vrouwelijk en sierlijk voelt bij het dragen van een BH of slip, dan is kiezen voor kwaliteit een slimme zet. De iets hogere prijs die je betaalt is het uiteindelijk meer dan waard, aangezien dergelijke lingerie duurzamer, eleganter én kwalitatiever is op de lange termijn.

Lingerie is precies die kledij die je nodig hebt als je eens niet tot aan de enkels en kraag gekleed wil gaan en je vooral goed wil voelen in je vel. Hoewel een dergelijk setje natuurlijk altijd gebruikt kan worden als basis voor een outfit, kiezen veel dames ervoor lingerie als een aparte stijl te beschouwen en daar dan ook ten volle van te genieten.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be