Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Sokken / kousen

Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Merk
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Comfort dankzij de juiste dames sokken / kousen

Dames sokken / kousen lijken dan misschien niet het belangrijkste kledingstuk dat je zoekt als je een mooie outfit wil creëren, toch zijn ze belangrijk om jezelf comfort te gunnen en de basis te leggen voor een stijl die gemakkelijk zit en mooi oogt. Zonder kousen of sokken zou het immers veel minder aangenaam zijn om schoenen of hakjes te dragen, en ook de rest van je outfit zou er niet beter van worden.

Dames sokken / kousen laten dan misschien niet zoveel ruimte voor variatie als pakweg een broek of topje, het is wel belangrijk te kiezen voor een paar dat bij je past, goed zit en vooral, in harmonie is met de rest van de uitstraling. Enkel op die manier ben je zeker dat je in je outfit dagelijks kan functioneren.

Welke dames sokken / kousen je best kiest hangt vooral af van waar je je goed in voelt. De mogelijkheden zijn in elk geval erg uitgebreid, en dat maakt wat meet informatie daarover dan ook belangrijk.

Dames sokken / kousen: functioneel en comfortabel in je schoenen

Dames sokken / kousen hebben als belangrijkste doel natuurlijk comfort creëren. Welke kousen of sokken je ook koopt, de uitstraling en de stijl komen hoe dan ook slechts op de tweede plaats. Daarom is het eerst en vooral belangrijk om een paar te kiezen waar je je goed in voelt en dat lekker zit. Kies de juiste maat en het juiste model - bijvoorbeeld kort of lang en in een dikke of dunne stof - zodat je ze haast niet voelt zitten als je er schoenen boven draagt.

Natuurlijk zullen ook de gelegenheid en het seizoen een grote rol spelen bij je keuze voor dames sokken / kousen. Zo zullen sokken beter hun nut kunnen bewijzen tijdens de zomer, als je liever korte broeken of shortjes draagt, aangezien deze dan niet zichtbaar zijn en geen storend effect hebben op de rest van de outfit. Kousen zijn dan weer beter als het kouder wordt en je tijdens de winter lange broeken en/of kleedjes draagt. Maar kousen kunnen ook ideaal zijn als je tijdens de zomer vaak actief bent - bijvoorbeeld als je veel gaat wandelen op vakantie - en vooral comfort wil ervaren. Kousen zijn doorgaans immers iets dikker en zachter, waardoor ze perfect zijn als basis voor een sportieve, avontuurlijke, outfit.

De maat van de dames sokken / kousen is natuurlijk ook erg belangrijk. Hoewel je misschien niet van mening bent dat dit zo'n groot verschil uitmaakt, kan het het comfort dat je ervaart bij het dragen van de outfit maken of kraken. Sokken of kousen die niet lekker zitten omdat ze te groot of te klein zijn, zullen je outfit alleen maar minder aangenaam maken, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ga dus voor modellen en formaten die je perfect passen.

Eenvoudige dames sokken / kousen voor dagelijks gebruik

Dames sokken / kousen zijn iets wat elke vrouw elke dag draagt, en daarom gebeurt het dan ook snel eens dat men vergeet hoe belangrijk ze zijn om comfort te creëren. Tijdens de winter is de keuze voor kwalitatieve, comfortabele sokken of kousen al iets belangrijker, maar daar wil niet zeggen dat deze kledingstukken in de warmere periodes van het jaar minder aandacht verdienen. Ook bij warm weer wil je immers kunnen genieten van sokken of kousen die niet te dik, maar ook niet te dun zijn. Dikke kousen zitten vaak in de weg en zorgen ervoor dat je voeten het veel te warm krijgen, terwijl een paar dat te dun is dan weer vervelend gaat zitten, bijvoorbeeld als je leren schoenen of sportschoenen draagt en vaak op pad bent.

Het dagelijkse gebruik van dames sokken / kousen maakt meteen duidelijk hoe belangrijk de keuze is. Ga voor korte, kleine sokjes als je eenvoudige schoenen draagt die vanbinnen zacht aanvoelen en je voet dus niet gaan irriteren. Ook kies je best een paar dat qua stijl en kleur goed bij de rest van de outfit aansluit, hoe onopvallend ze uiteindelijk ook mogen lijken. Langere kousen worden het best gedragen op een iets gekledere outfit, omdat de extra lengte van het paar dan niet meteen zichtbaar is. Denk hierbij aan een jeansbroek of andere lange broek, maar bijvoorbeeld ook een legging, jegging of rokje, waar je gewone schoenen onder draagt.

Stijlen op het vlak van dames sokken / kousen zijn er natuurlijk niet zoveel. Sokken en kousen zijn kledingstukken waar niet zo heel erg veel mee gedaan kan worden, maar niettemin is het belangrijk een comfortabel en passend paar te kiezen. Het verschil bij elke outfit zit hem in de details en dat maakt de zoektocht naar de juiste sokken en kousen dan ook de moeite waard.

Van sober, formeel en zakelijk naar jeugdig, speels en sportief

Dames sokken / kousen zijn dan misschien wel niet het allerbelangrijkste onderdeel van een outfit, toch bestaan er manieren om het wat interessanter te maken. Zo kan je nog altijd kiezen tussen eenvoudige, sobere modellen die perfect zijn om te dragen onder een zakelijke outfit, maar ook gekleurde, speelse modellen - die zelfs sexy ogen - behoren tot de mogelijkheden. Dames sokken / kousen komen doorgaans in verschillende paren samen, die mooi op elkaar aansluiten qua stijl en kleur. Zo zijn grijze en zwarte sokjes erg populair, omdat deze kleuren met zowat alles gecombineerd kunnen worden.

Houd je het liever wat opvallender, dan kan je ook kiezen voor kleuren als geel of roze. Het spreekt natuurlijk voor zich dat dergelijk modellen beter passen op een zomerse outfit en echt een no-go zijn als het gaat om een zakelijke outfit. Voor een formele look kan je echter wel kiezen voor kousen met afwisselend grijs en zwart, bijvoorbeeld een grijze rug en een zwarte hiel, om het toch iets interessanter te maken.

Ben je sportief en actief, dan zijn gewone kousen eigenlijk nog altijd de beste optie. In dit geval speelt stijl slechts een kleine rol en moet je vooral op zoek naar een paar dat comfortabel zit en bescherming beidt tegen wrijving. Meestal zijn dergelijke modellen unisex, waardoor het dus meteen veel eenvoudiger wordt om te kiezen.

Dames sokken / kousen, kwaliteit telt

Ook als je op zoek bent naar de beste dames sokken / kousen voor je outfit, is het belangrijk te gaan voor merken die kwaliteit garanderen. Hoewel kousen en sokken misschien wel snel gekocht zijn en vaak niet zo veel kosten, zou het jammer zijn dat ze na een week al gaan verslijten of toch niet zo lekker zitten als je op voorhand had gedacht.

Vooraanstaande merken verzekeren kwaliteit, comfort en de perfecte kousen/sokken als aanvulling op je look. Je betaalt dan misschien wel ietsje meer voor dergelijke modellen, op de lange termijn zal het je veel voordeliger uitkomen. Ook dames sokken / kousen zijn kledingstukken die aandacht verdienen, juist omdat ze de basis vormen voor een outfit die als gegoten zit. En dat is heel wat waard.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be