Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Gebreide rokken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Gebreide rokken voor formele en jeugdige outfits

Elke vrouw is op zoek naar een outfit die comfort biedt, stijlvol is en perfect voor de gelegenheid geschikt is. Hoewel men bij gebreide rokken misschien eerst denkt aan een ouderwets kledingstuk, valt er heel wat meer over te vertellen. De mogelijkheden met gebreide rokken zijn haast oneindig en dat gaat dan ook helemaal in tegen wat de meeste mensen denken.

Hoewel gebreide rokken inderdaad klassieker en gekleder ogen dan pakweg een jeansshortje of leren vestje, kunnen er toch heel wat moderne outfits mee samengesteld worden. Aan de andere kant verleent een dergelijke rook zich natuurlijk perfect voor formele gelegenheden, waarbij zowel comfort als stijl centraal staan.

Als je op zoek gaat naar een rok die gemakkelijk zit, tijdens de herfst bescherming biedt tegen koudere temperaturen en daarbij zowel voor klassieke als moderne stijlen gebruikt kan worden, dan zijn gebreide rokken precies wat je nodig hebt. Wat meer informatie over de mogelijke opties en leuke combinaties is hier zeker geen overbodige luxe. Als modebewuste dame wil je immers het beste uit je outfit halen en daar kunnen gebreide rokken ongetwijfeld bij helpen.

Gebreide rokken voor comfort en stijl

Gebreide rokken onderscheiden zich natuurlijk van andere soorten rokken en kleedjes door het feit dat ze warmer zijn en lekker zacht aanvoelen. Het gaat immers om een stof die goed isoleert en eender welke outfit een comfortabele look geeft. Dat wil echter niet zeggen dat ze oubollig zijn; heel wat moderne stijlen kunnen maar al te goed gebruik maken van gebreide rokken, zolang deze op de juiste manier worden gedragen en met de juiste kledingstukken gecombineerd worden. Hoe dan ook ervaar je bij het dragen van een dergelijke rok comfort, zeker als het herfst is en de temperaturen wat lager liggen.

Welke stijl en uitstraling je bereikt hangt dan weer volledig af van het model dat je kiest. Zo zijn er klassieke gebreide rokken met bijpassende warme, sobere tinten zoals bruin en beige, waarbij ook eenvoudige patronen zorgen voor een classy uitstraling. Dergelijke rokken zijn meestal nogal eenvoudig en iets langer - bijvoorbeeld tot net over de knieën - waardoor ze perfect zijn voor tijdens de herfsten als de gelegenheid het vereist. Zakelijke gelegenheden of andere formele gebeurtenissen zijn het ideale moment om een gebreide rok te dragen, aangezien deze een strak maar toch aangenaam karakter hebben. Vaak zitten zakelijke modellen iets strakker dan casual gebreide rokken, waardoor ze mooi passen bij de rest van de outfit, bijvoorbeeld een strak bloesje of topje. Als je daaronder dan ook nog eens mooie hakken draagt in eenzelfde stijl, dan verkrijg je een outfit die zowel classy als elegant oogt.

Stijl creëren met gebreide rokken is heel goed mogelijk, zolang je maar bewust op zoek gaat naar de juiste kledingstukken. Natuurlijk is het ook van belang dat je een rok kiest waar je jezelf goed in voelt. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig en de perfecte balans vinden tussen uitstraling en comfort is dan ook geen moeilijke opdracht.

Een jonge look dankzij gebreide rokken

Gebreide rokken hebben dan misschien wel de reputatie ouderwets en saai te zijn, er zijn genoeg voorbeelden die bewijzen dat het ook anders kan. Naast effen, eenvoudige gebreide rokken die goed bij een zakelijke, formele outfit passen, zijn er immers ook andere modellen die een eerder jeugdige en elegante uitstraling hebben. Natuurlijk gaat het nog altijd om een kledingstuk dat je draagt als het iets kouder is, dus tijdens de zomer of op vakantie naar een warm land ben je met gebreide rokken niet veel. Wil je echter tijdens de herfst of winter tegelijkertijd comfortabel én elegant de deur uit, dan zijn dergelijke rokken perfect.

Het comfort dat bereikt wordt dankzij de zachte, warme stof wordt mooi aangevuld door het speelse en vrouwelijke karakter van een korte gebreide rok. Veel modellen komen zelfs met drapering, waardoor ze perfect passen bij jeugdige outfits met een leuk topje en hakken. Er zijn gebreide rokken die lang zijn en je vormen sierlijker en vrouwelijker doen uitkomen, terwijl kortere modellen tot aan de knieën dan weer ideaal zijn als het toch iets warmer wordt en je met een topje met korte mouwen en leuke sandaaltjes buiten wil komen. Je kan daarbij ofwel kiezen voor een strak model dat recht naar beneden loopt, ofwel één dat wijder is aan de knieën, waardoor je taille smaller lijkt en de outfit op zijn geheel eleganter overkomt.

Een jonge look bereiken is natuurlijk ook eenvoudiger als je de juiste kleuren kiest. Hoewel je voor een strak, zakelijk model eerder zal gaan voor eenvoudige tinten zoals grijs, zwart of blauw, kan je bij het samenstellen van een jeugdige outfit wat meer variëren. Kleuren zoals groen, bordeauxrood of gebroken wit zijn perfect om tijdens de herfst een comfortabele outfit te creëren die toch fris en jeugdig oogt.

Gebreide rokken lijken dan misschien niet de beste keuze als je een jeugdige look wil verkrijgen, bovenstaande voorbeelden bewijzen dat het kan. Het is immers gewoon een kwestie van de juiste combinaties te maken en de juiste pasvorm en kleuren te kiezen. Het resultaat is dan ook een vrouwelijke, jonge outfit met een kledingstuk waarvan mensen het niet zouden verwachten.

Wat draag je op gebreide rokken?

Gebreide rokken komen natuurlijk nog beter tot hun recht als ze mooi gecombineerd worden met andere kledingstukken. Dit is van uiterst groot belang om je uitstraling compleet te maken, zodat deze perfect is voor de gelegenheid in kwestie. Op een zwart strak, formeel model kan je bijvoorbeeld netkousen dragen op middelhoge hakken, zodat je outfit meteen nog zakelijker oogt. Als je daarop dan ook nog eens wit bloesje draagt met korte mouwen, dan zie je er meteen sierlijk en toch formeel uit.

Speelse gebreide rokken zijn dan weer mooier in combinatie met comfortabelere schoenen, zoals pumps, en een leuk topje en truitje. Een rode gebreide rok op een wit truitje met lange mouwen en versierde afwerking is bijvoorbeeld erg mooi, vooral als je daar witte, sportieve schoenen op draagt. Het contrast tussen sportief en gekleed lijkt dan misschien wel vreemd, het uiteindelijke resultaat is heel stijlvol.

Gebreide rokken kunnen met heel wat zaken gecombineerd worden, afhankelijk van de gelegenheid en je persoonlijke stijl. Tegenwoordig ogen dergelijke rokken immers al lang niet altijd ouderwets meer, wat natuurlijk veel meer flexibiliteit biedt. Maak daar dan ook gebruik van als je het beste uit je outfit wil halen.

Gebreide rokken, duurzaam en betrouwbaar

Nog beter dan gebreide rokken, zijn gebreide rokken van kwaliteit. Net zoals bij elk kledingstuk hangt het plezier dat je bij het dragen van een dergelijke rok ervaart grotendeels af van de kwaliteit ervan. Kiezen voor merken die duurzaamheid en kwaliteit garanderen is dan ook een slimme zet. Op die manier wordt het niveau van je outfit hoger getild en straal je nog meer klasse, vrouwelijkheid en elegantie uit; op elk moment van de dag en op elke gelegenheid.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be