Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Jerseyrokken

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Jerseyrokken: multifunctioneel en stijlvol

Welke outfit je als vrouw ook wil samenstellen, een leuke stijl creëren die goed bij jezelf en bij de gelegenheid past is van essentieel belang. Het uiteindelijke resultaat daarvan wordt bepaald door de samenhang tussen de verschillende kledingstukken - en jerseyrokken zijn daar een mooi voorbeeld van. Hoewel veel vrouwen rokken zien als een ouderwets kledingstuk, bewijzen jerseyrokken dat dat niet zo hoeft te zijn. Er kunnen immers uiteenlopende stijlen mee gecreëerd worden.

Jerseyrokken bestaan, zoals de naam zelf zegt, uit jersey, een gefabriceerd stof die zowel in katoenen als willen varianten komt. Het gaat eigenlijk om een groep stoffen die op een bepaalde manier gebreid worden. Vroeger werden jersyrokken nog manueel vervaardigd maar tegenwoordig gebeurt alles natuurlijk machinaal. Jerseyrokken zijn er een beetje uit als heel erg fijn breiwerk en zijn ook elastisch. Het gevolg is een kledingstuk dat warm en comfortabel oogt en toch heel wat bewegingsvrijheid biedt.

Als je jerseyrokken een kans wil geven en wil ontdekken wat ze kunnen betekenen voor je outfit, dan is wat meer informatie hier zeker en vast op zijn plaats. Op die manier kan je meer halen uit je persoonlijke kledingstijl.

Eenvoudige jerseyrokken voor een formele, strakke uitstraling

Het grote voordeel van jerseyrokken - naast het feit dat ze uit een kunstmatige gefabriceerde stof bestaan - is dat er zowat elke stijl mee gecreëerd kan worden. Van klassiek tot modern en iets daar tussenin, alles is mogelijk. Als je een formele of zakelijke look wil creëren, dan bieden jerseyrokken je de kans een perfecte balans te vinden tussen aan de ene kant statig en gekleed, en aan de andere kant comfortabel en zacht. Ook in formele situaties zou comfort niet mogen ontbreke, en dat wordt mogelijk gemaakt door dergelijke rokken.

Zo zijn er modellen die tot voorbij de knieën komen, of nog iets lager, waardoor ze perfect geschikt zijn als het iets kouder is. De warme stof maakt dergelijke rokken daarbij nog aangenamer tijdens de herfst of winter, terwijl ze toch stijlvol en strak ogen. Het elastische karakter van de jersey verzekert daarbij dat de pasvorm altijd goed zit, waardoor je dus nog verzorgder en gekleder overkomt. Vaak komen formele, eenvoudige modellen in effen kleuren zoals zwart, grijs of donkerblauw, en zonder al te veel versieringen of afwisselende kleuren.

Kleuren zoals grijs, zwart en donkerblauw zijn natuurlijk vooral mooi tijdens de herfst of winter, omdat het om warme tinten gaan die mooi aansluiten bij andere seizoensgebonden kledingstukken. Ook warme kleuren zoals bruin of donkerbeige en bordeauxrood zijn erg populair. Wel is het belangrijk de kleur te kiezen op basis van de gelegenheid. Op een bedrijfsfeestje is het bijvoorbeeld beter voor een minder opvallende tint te kiezen, terwijl je altijd voor bordeauxrood of een lichter soort blauw kan gaan als je met vriendinnen weggaat of op restaurant gaat.

Formele kersenrokken zijn erg mooi, vooral als je ze combineert met de juiste kledingstukken. Zo is een strakke blazer met daaronder een fris bloesje erg mooi op een jerseyrok, en kan je deze ook erg goed combineren met classy schoenen zoals middelhoge hakken of zelfs pumps. Op die manier verkrijg je een uitstraling die formeel is, comfort biedt en tegelijkertijd vrouwelijk is. Jerseyrokken zijn kortom het perfecte kledingstuk om een statige look mee te creëren - dankzij de strakke pasvorm van de stof - terwijl je tegelijkertijd toch van winters comfort en zachtheid wil genieten.

Jeugdige jerseyrokken en de vele mogelijkheden

Hoewel jerseyrokken er gebreid uit zien en dus misschien niet meteen bij je opkomen als je denkt aan een jeugdige, frisze outfit, zijn er toch talloze manieren waarop je er een jonge uitstraling mee kan creëren. Of je nu tijdens de herfst vrouwelijk en toch comfortabel op straat wil komen, of tijdens de zomer wil uitpakken met een leuk rokje in opvallende, lichte kleuren, alles is mogelijk. Afhankelijk van de gelegenheid en je persoonlijke voorkeur kies je natuurlijk voor een andere kleur, model en pasvorm.

Zo zijn er jerseyrokken die prachtig staan als het iets warmer is, maar toch nog niet warm genoeg om in een bikini rond te lopen. Dergelijke modellen zijn iets korter en passen erg goed op zomerse topjes en truitjes, terwijl ze toch de warmte en het comfort bieden van een winters model. Kleuren zoals beige, grijs met wit en blauw zijn in dit geval erg populair, omdat deze zowat tussen winters en zomers liggen. Ook zijn dergelijke jerseyrokken vaak gedrapeerd onderaan, terwijl ze rond de taille toch strak zitten. Op die manier loopt de rok naar beneden toe open, zodat je taille smaller lijkt en het algemeen karakter van je outfit zomerser wordt. Als je daar dan ook nog eens leuke hakjes op draagt met voetbandjes, en een fris topje met korte mouwen in een lichte kleur, dan zie je er meteen veel zomerser uit.

Ook zijn er natuurlijk jerseyrokken in opvallende kleuren, waardoor ze pas echt geschikt zijn voor de lente of zomer. Leuke patronen met tinten zoals wit, lichtblauw en roze zijn erg populair, omdat deze een balans teweegbrengen met het geklede karakter van de rok. De rok oogt aan de ene kant formeel door de strakke pasvorm, en aan de andere kant frivool en speels dankzij de frisse, zomerse kleuren. Het ideale kledingstuk dus als je naar een bedrijfsfeestje gaat maar geen zin hebt om een saaie, oubollige outfit aan te doen.

Een jeugdige, opvallende look creëren kan dus wel degelijk met jerseyrokken, zolang je de juiste keuze maakt en op de juiste manier gaat combineren. Welke look je ook wil creëren, de mogelijkheden met jerseyrokken zijn erg uitgebreid - en stellen dan ook nooit teleur.

Kiezen voor kwalitatieve jerseyrokken om nog méér te halen uit elke outfit

Jerseyrokken zijn echter niet alleen erg divers op het vlak van uitvoeringen, kleuren en pasvormen, ze bieden ook stuk voor stuk kwaliteit. Zeker als je voor merken kiest profiteer je van jerseyrokken die niet enkel qua comfort, maar ook op het van van model en afwerking aan alle verwachtingen voldoen. Het gaat immers om een kledingstuk dat vervaardigd is uit een kwalitatieve stof en voor tal van gelegenheden geschikt is.

Dit multifunctionele karakter, samen met de altijd geklede uitstraling van dergelijke rokken, zorgt voor een kledingstuk dat voor zowat elke kledingstijl zijn nut kan bewijzen. Het gaat er natuurlijk om op je eigen gevoel af te gaan en vooral te kiezen voor een model waar je je goed in voelt, letterlijk én figuurlijk.

Wil je meer halen uit je outfit en kledingstijl, of die nu klassiek is of eerder strak en modern, jerseyrokken brengen je een stapje dichter bij de perfecte look. Kiezen voor merken en vertrouwen op de kwaliteit die ze garanderen is dan ook een vanzelfsprekende stap. Elke modebewuste vrouw kan alleen maar baten bij de aankoop van een jerseyrok, en dat maakt een duurzaam, kwalitatief en betrouwbaar model des te interessanter om je outfit mee af te werken.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be