Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Laarsjes

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 4

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 4

Dameslaarsjes: de kleine versie van de gewone laars

Dameslaarsjes zijn comfortabel en heel veelzijdig: de ene keer zien ze er elegant uit, de andere keer stoer of casual. Ze zijn vanwege hun enkel bedekkende schachthoogte de kleinere versie van de normale laars. Online zijn deze veelzijdige schoenen er in alle denkbare uitvoeringen, kleuren en motieven. Blauw bij een klassieke jeans, zwart bij een leren rok of multicolour gedessineerd bij een zomerjurk: met laarsjes kunt u alle kanten op.

Inhoudsopgave

Varianten dameslaarsjes

Klassieke dameslaarsjes reiken tot boven de enkel en zijn erg mooi in gedekte kleurnuances als blauw, zwart of bruin. Laarsjes in blauw completeren bijvoorbeeld mooi een jeans-outfit en zijn ideaal om elke dag te dragen. Ook mooi als charmante blikvangers bij een eenvoudige, grijze of witte outfit. Laarsjes in zwart of bruin zijn veelzijdig te combineren met verschillende kleuren. Vooral zwarte modellen zonder veel opsmuk zijn heel geschikt om naar kantoor te dragen.

Wanneer vrouwen dat te saai vinden, kunnen ze natuurlijk ook kiezen voor laarsjes in andere kleuren dan blauw, zwart of bruin. Grijze, camouflagekleurige of olijfkleurige laarsjes zorgen soms voor een sportieve military-stijl, terwijl laarsjes met een vachtprint of kleurrijke motieven bijzondere blikvangers vormen. Ook zijn er laarsjes in opvallende kleuren, die gecombineerd met een in dezelfde kleur uitgevoerde tas of riem veel basic outfits wat extra pit geven.

Verschillende stijlen voor de voet

Niet alleen de kleur maakt elk laarsje tot een bijzondere creatie: ook de variant geeft u de mogelijkheid uw persoonlijkheid uit te drukken. Zo zijn er bijvoorbeeld veterlaarsjes die er dankzij de vetersluiting mooi stoer uitzien. Vooral met extra details als studs, patches of gespriempjes zorgen de veterlaarsjes voor een opvallende rock-look, waar niet alleen motorrijders enthousiast van worden.

Dameslaarsjes zijn er ook in een futuristische metallic-look; daarmee vormt u op het volgende feest het schitterende middelpunt. Een geliefde variant van de laarsjes zijn de exemplaren met franje die samen met een jeansjack of gilet voor een casual cowboy-look zorgen.

Ook zijn er laarsjes die oorspronkelijk waren voorbehouden aan mannen en die ongelooflijk comfortabel zijn. Dat zijn de Chelsea-laarsjes, die met de rubberinzetten opzij, de enkelhoge schacht en de meestal platte zool een hoog draagcomfort hebben. Ze zijn vanwege hun comfort en eenvoudige stijl ideaal voor een lange dag op kantoor.

Tip: de laarsjes in Chelsea-stijl zijn er nu ook in modieuze varianten met een hogere hak, die zich lenen voor speciale gelegenheden.

Laarsjes voor verschillende outfits

Veterlaarsjes, Chelsea-laarsjes of laarsjes in metallic-look: de bijpassende kleding bij de dameslaarsjes moet zorgvuldig gekozen worden. Het goede nieuws is dat er voor elk paar laarsjes een geschikte outfit is die het plaatje compleet maakt.

Laarsjes & jeans
Al in het begin van de jaren 80 was de combinatie van strakke skinny jeans en laarsjes (Chelsea of klassiek) modieus. Dat is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Vuistregel: zijn de laarsjes wijd en casual, dan mag de jeans des te smaller zijn. Opwindend is bovendien de combi van dameslaarsjes in Chelsea-stijl en cropped jeans. De verkorte broekvariant zorgt voor wat ruimte tussen jeans en Chelsea-boots, zodat er een beetje huid is te zien. Improviseren kan door de broekspijpen om te slaan.

Tip: als alternatief voor een jeans kunnen laarsjes in zwart, blauw of multicolour ook met een strakke legging worden gecombineerd.

Laarsjes & rokken
Dameslaarsjes zijn ook mooi te combineren met een speelse of kortere rok. Geliefd is de combinatie van een strakke top, een leren rok en Chelsea-laarsjes: de laarsjes zien er verleidelijk, maar niet te opdringerig uit. Met veterlaarsjes wordt dezelfde stijl daarentegen direct stoer en mysterieus. Laarsjes in blauw of zwart zijn bovendien perfect met rokken uit dezelfde kleurfamilie te combineren.

Laarsjes & jurken
Een mooie stijlbreuk wordt gerealiseerd wanneer een elegante jurk met casual laarsjes wordt gecombineerd. Jurken in een romantische, wijd vallende stijl vormen een spannend contrast met veterlaarsjes. Een leren jack maakt het plaatje op schitterend wijze compleet.

Belangrijk: al naargelang de kleur van de jurk dient ook de kleur van de schoenen gekozen te worden. Is de jurk bijvoorbeeld lichtblauw, dan vallen laarsjes in donkerblauw mooi op. Ook zijn contrasten door een kleurrijke jurk en uni schoenen mogelijk. De draagster moet er echter op letten dat de gekozen kleur van de schoenen terug te vinden is in de jurk.

Aan alle liefhebbers van dameslaarsjes: deze accessoires mogen niet ontbreken

Dameslaarsjes kunnen samen met uw favoriete outfit een bepaalde stijl creëren. Dit wordt door de bijpassende accessoires nog eens geaccentueerd. Een laarsje in zwart kan flexibel met goud- of zilverkleurige sieraden gecombineerd worden, terwijl bij bruine varianten gouden sieraden of lichtpinkkleurige sieraden meestal beter passen. Metallic-boots moeten daarentegen beslist met zilverkleurige sieraden worden gecombineerd!

Laarsjes in cowboy-look kunnen het beste met franjetassen of in stijl bijpassende kettingen (franjekettingen, verenkettingen, ...) worden gecombineerd. Voor de klassieke look zijn ingetogen sieraden de beste keus. Deze dienen bij voorkeur in de kleur van de laarsjes worden gekozen. Ook mooi met een in kleur bijpassende damestas. En wie met veterlaarsjes stoer voor de dag wil komen, moet een studsarmband en leren riem niet vergeten.

Probleemzones elegant camoufleren met dameslaarsjes

Vrouwen met wat vollere kuiten hebben bij laarzen vaak het probleem dat deze niet passen of oncomfortabel zitten. Laarsjes kunnen een aangename oplossing zijn. In elk geval zorgt de minder hoge schacht van Chelsea-laarsjes of van klassieke laarsjes voor voldoende beenruimte. Er zijn soorten dameslaarsjes die vollere kuiten goed camoufleren. Deze kunnen het beste een zo breed mogelijke blokhak hebben. Een dunne stilettohak laat de kuiten er onnodig vol uitzien. Ook zijn ver boven de enkel reikende enkellaarsjes voor vrouwen met vollere kuiten geschikter dan de heel korte varianten. Van drukke versieringen, rijgsluitingen en gespriempjes kan beter afgezien worden; dit soort laarsjes is vooral geschikt voor vrouwen met slanke benen. Eenvoud is het credo bij vollere kuiten!

En welke laarsjes moet men kiezen wanneer men korte benen heeft? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden: puntig gevormde varianten laten de benen langer lijken! Een ronde neus kan de benen daarentegen optisch verkorten. Veterlaarsjes of Chelsea-laarsjes met een grove hak moeten door kleine vrouwen eveneens worden vermeden, omdat deze ook optisch kleiner maken. Een no-go is bovendien de combinatie van een kuitlange rok met laarsjes. De ongunstige roklengte vestigt de aandacht op de benen en laat ze er korter uitzien dan ze daadwerkelijk zijn. Met een korte rok bij laarsjes komen de benen daarentegen goed uit.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be