Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Pantoffels

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Pantoffels: comfortabel in huis

Hoewel de meeste outfits als doel hebben stijl uit te stralen en een passende look creëren voor elke gelegenheid, zijn er ook kledingstukken die vooral comfort moeten bieden. Dames pantoffels zijn daar een prachtig voorbeeld van. Hoewel dames pantoffels natuurlijk in ontelbare verschillende modellen, formaten en afwerkingen komen, moet dergelijk schoeisel vooral lekker zitten en je de mogelijkheid geven om op je gemak door huis te wandelen.

Dames pantoffels bieden echter ook vaak een stijlvolle look. Het wil immers niet zeggen dat je ze thuis draagt, dat ze daarom sober of saai moeten zijn. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, van klassieke modellen met veel franjes en kleuren tot modern, strakke pantoffels.

Welke keuze je maakt hangt vooral af van wat je graag draagt. Het gaat om schoeisel waar je je zelf helemaal goed in moet voelen - en dat is dan ook de hoofdgedachte als je een paar wil kopen. Wat meer informatie en advies over dames pantoffels en belangrijke factoren is hier wel op zijn plaats.

Eenvoudige dames pantoffels voor een rustgevende uitstraling

Als je dames pantoffels koopt, net zoals dat bij een pyjama, badjas of andere kledij die je in huis draagt het geval is, zoek je vooral naar een model dat gemakkelijk zit. Thuis ben je immers volledig op je gemak en je wil dat je outfit daaraan beantwoord. Eenvoudige dames pantoffels zijn er in talloze modellen en stoffen, en kiezen voor je persoonlijke voorkeur is dan ook niet altijd eenvoudig.

Eerst en vooral is het natuurlijk belangrijk te kiezen voor de juiste maat. Zoek naar pantoffels die zeker en vast niet te klein zijn, aangezien je voeten dan minder bewegingsvrijheid hebben én minder goed kunnen ademen - zeker als de pantoffels van een dikke stof gemaakt zijn. Het is eigenlijk beter om te kiezen voor een paar dat nét iets te groot is, aangezien je dan beter kan bewegen en de pantoffel haast niet voelt zitten. Er zijn verschillende modellen die daarbij met een extra ruime pasvorm komen, zodat je zelfs bij een relatief kleine maat toch genoeg ruimte hebt om je voeten te bewegen.

Eenvoudige dames pantoffels, wat houdt dat nu precies in? Eigenlijk zijn het pantoffels die met niet al te veel franjes en poespas zijn uitgedost, om een zo rustgevend en eenvoudig mogelijk uitstraling te creëren. Denk hierbij aan pantoffels in het grijs, effen blauw of zwart, met een sobere overlapping van de voetrug, misschien een eenvoudig bandje of lintje aan de achterkant en niet al te veel kleuren, patronen, enzovoort.

Dergelijke pantoffels zijn perfect om een ontspannen sfeer te creëren of om je voor te bereiden op het slapengaan. Idealiter kies je natuurlijk best voor een slaap-outfit die daar in zekere mate mee overeenstemt. Ga dus niet voor een pyjama met kleurige bollen, patronen, kanten afwerkingen, enzovoort, als je dergelijke pantoffels draagt. Minder is vaak meer.

Opvallende dames pantoffels voor een leuke, speelse look

Wil je het echter toch liever wat interessanter en houd je wel van een outfit met veel kleur, versieringen en details, ook als je gaat slapen of net bent opgestaan en op je gemak door het huis wil wandelen? Dan zijn dames pantoffels die daaraan beantwoorden de beste optie. Zowel 's morgens als je opstaat als 's avonds als je op je gemak in de zetel zit, is het belangrijk comfortabel en warm schoeisel aan je voeten te hebben, zeker tijdens de winter. Dames pantoffels kunnen daarnaast echter ook leuk zijn en een elegante of speelse uitstraling hebben.

Zo zijn er stoffen modellen in tal van sprekende kleuren zoals marineblauw, diep rood, enzovoort, met een dikke afwerking om je voeten nog warmer te houden. Vaak beschikken zo'n dames pantoffels ook over een extra zachte zool voor meer wandelcomfort, of een wollen kraag aan de hals van de pantoffel om je enkels te beschermen tegen de koude. Of je kan ook gaan voor fijne, dunne pantoffels met reliëf afwerkingen of een rits of velcro strip aan de achterkant of voorkant, waarmee je ze eenvoudiger kan aan- en uitdoen.

Hoewel pantoffels doorgaans niet in flashy kleuren verkrijgbaar zullen zijn - aangezien het nog altijd gaat om een kledingstuk dat je draagt om rust te creëren - zijn de mogelijkheden erg uitgebreid. Wil je zowel comfort als stijl uitstralen en dat ook terugvinden in je pantoffels, dan geven de bovenstaande voorbeelden je in elk geval al een paar goed ideeën.

Warme, dikke dames pantoffels of fijne, sierlijke modellen?

Comfort creëren kan dus duidelijk ook met modellen die vrouwelijk en elegant ogen. Zelfs bij pantoffels, waarbij vooral comfort centraal staat, is er heel wat keuze op het vlak van stijl, kleuren, modellen, enzovoort. Het is dan ook belangrijk zowel je comfort- als stijlvoorkeuren te respecteren als je op zoek bent naar een goed paar.

Kies je voor dames pantoffels in een dikke, warme stof die je hele voet bedekken en ze op elk mogelijk moment warm houden? Of heb je het meer voor lichte, elegante modellen die vooral bedoeld zijn om tijdens de zomer te dragen, of gewoon als het iets warmer is? Het seizoen speelt immers ook een grote rol bij welke keuze je maakt; tijdens de winter zijn wollen pantoffels of andere verwarmende stoffen hoe dan ook de beste keuze, terwijl je in de zomer al snel lichtere modellen kan dragen.

Dikke, warme dames pantoffels beschikken vaak over een wollen rand om de schoen heen, bijvoorbeeld aan de enkels of voetrug, zodat je voeten nog warmer blijven als je door het huis wandelt. Zomerse, frisse modellen hebben vaak een open voetrug en zijn afgewerkt met verfijnde versierinkjes, zoals een rits, een lintje, knoopjes, enzovoort. Welk model je kiest hangt natuurlijk ook af van je persoonlijke stijl. Kies dus vooral een paar waar je je zelf helemaal kopje gemak in voelt.

Ook kwaliteit is belangrijk bij het kopen van dames pantoffels

Pantoffels zijn dan wel maar een kledingstuk dat je in het weekend, 's avonds in huis of tijdens je vakantie draagt, het is belangrijk een bewuste keuze te maken. Enkel zo kan je zeker zijn van kwaliteit, duurzaamheid, het best mogelijke comfort en een leuke uitstraling. Pas de keuze voor je pantoffels aan op je persoonlijke voorkeur, je eigen kledingstijl of, waarom niet, op het interieur van je huis? Een mooi harmonisch geheel creëren zal er alleen maar voor zorgen dat je nog meer op je gemak bent, en dat maakt die ontspannen momenten zoveel waardevoller.

Kies daarbij voor merken die stuk voor stuk kwaliteit kunnen beloven. Hoewel je hiervoor natuurlijk iets meer zal betalen, is de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt die hogere prijs ongetwijfeld waard. Comfort ervaren in je eigen stijl en kledij is immers een van de belangrijkste zaken die er zijn. Kies de dames pantoffels waar je meteen een goed gevoel bij hebt en de basis voor een rustgevende avond- of vakantie outfit is hoe dan ook gelegd.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be