Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Polo's

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Dames polo's voor een jeugdige look

Hoewel polo's vroeger vooral door mannen gedragen werden en een verzorgde maar toch jonge uitstraling gaven aan de outfit, kiezen tegenwoordig ook steeds meer dames voor polo's. Het gaat immers om een kledingstuk dat eigenlijk met heel wat zaken gecombineerd kan worden. Het resultaat is hoe dan ook een look die de perfecte balans representeert tussen gekleed en comfortabel, formeel en casual. Dames polo's geven je als stijlvolle vrouw de mogelijkheid van het beste van twee werelden te profiteren.

Dames polo's komen in verschillende formaten, modellen en pasvormen. Afhankelijk van je voorkeur en de gelegenheid - maar ook andere factoren zoals het seizoen en de rest van je outfit - zal je kiezen voor een andere polo. Welke factoren hierbij een belangrijke rol spelen is een vraag die beantwoord moet worden.

Of je nu gekleed over straat wil lopen of eerder gewoon goed in je vel wil zitten, dames polo's bieden talloze mogelijkheden. Een overzicht daarop is hier dan ook zeker op zijn plaats. Op die manier creëer je een tijdloze look met als basis een prachtige dames polo.

Dames polo's voor een jonge, casual uitstraling

Polo's zijn een erg leuk kledingstuk, juist omdat ze tal van combinaties en stijlen mogelijk maken. De polo werd vroeger gedragen door polospelers en tennissers, en dat bewijst meteen hoe comfortabel het kledingstuk gezeten moet hebben. In zekere zin voegt dit dus ook wat toe aan het sportieve karakter van de polo - en dat maakt hem dus erg geschikt voor actieve bezigheden.

Als je een jonge, casual look wil bereiken met je outfit, kies dan voor dames polo's die daaraan bijdragen. Zo zijn al te strakke modellen misschien niet de beste optie en ga je best voor iets comfortabelere polo's. Een strak model kan aan de andere kant dan wel weer erg sexy ogen, wat, afhankelijk van de rest van je outfit, alleen maar een voordeel is. Polo's hebben altijd grote mouwen en worden dan ook meestal tijdens de lente of zomer gedragen. Het ideale kledingstuk als je een dagje wil gaan winkelen met vriendinnen en een classy maar toch jeugdige look wil bereiken.

Op het vlak van kleur is het belangrijk te gaan voor een eenvoudige tint, zoals blauw of roze. Dergelijke kleuren houden het simpel maar toch interessant, en laten heel wat ruimte over voor combinaties met andere kledingstukken. Natuurlijk kan je altijd kiezen voor een model met hier een daar een kleurcontrast, zoals een blauwe dames polo met wit logo of witte knoopjes. Of waarom geen witte dames polo kiezen met dan een blauw elementje? Dit laatste voorbeeld is pas echt perfect voor de zomer en geeft je outfit een echte vakantie-look.

Welke keuze je ook maakt, dames polo's maken heel wat mogelijk. Het gaat om een kledingstuk dat vooral door jonge mensen gedragen wordt, juist door het comfort en de jeugdigheid die ermee bereikt wordt. Wil je dus een jonge look verkrijgen die ook comfortabel oogt, dan zijn dames polo's iets voor jou.

Chique dames polo's voor een gekledere uitstraling

Naast informele, casual modellen zijn er echter ook natuurlijk geklede dames polo's die perfect bij een formele outfit passen - zowel dankzij hun pasvorm als hun kleur. Dergelijke modellen komen in iets chiquere kleuren zoals roze of lichtblauw en symboliseren een combinatie tussen comfort en stijl. Of je nu een thuisfeestje houdt tijdens de zomer en fris en toch vrouwelijk gekleed wil gaan, of je bij vrienden thuis op bezoek bent en een goede indruk wil maken, dergelijke dames polo's bieden heel wat mogelijkheden.

Zo is de kleur erg belangrijk als je gaat voor een formeel model. Zoals vermeld zijn roze en lichtblauw erg leuk, omdat deze zomers zijn en je outfit toch enige klasse doen uitstralen. Ook kies je best voor een strakke pasvorm, zodat de rest van je outfit beter uitkomt. Of je er nu een leuke jeansbroek op draagt of een kot shortje, een strak model zal eleganter ogen en dus ook vele vrouwelijker.

Hoe dan ook blijven dames polo's een sportief kledingstuk en zal je er dus niet mee op bruiloften of andere feestelijke gelegenheden kunnen opdagen. Toch kan een stijlvolle, frisse look gecreëerd worden als je kiest voor de juiste kleur, de juiste pasvorm en de juiste combinaties.

Wat draag je best op dames polo's?

Hoewel er al enkel voorbeelden werden gegeven van mogelijke combinaties met andere kledingstukken, is wat meer informatie hierover wel belangrijk. Voor veel vrouwen is duidelijk welke kledij wel of niet met dames polo's gedragen kunnen worden maar het gaat nog altijd om een multifunctioneel kledingstuk: zowel casual als geklede outfits kunnen baten bij een dames polo.

Het sportieve karakter van dames polo's kan nog beter benadrukt worden als je er bijvoorbeeld een jeansbroek of kort jeans shortje op draagt. Dit is vooral handig als je op vakantie bent en toch stijlvol gekleed wil gaan. Het strakke karakter van de polo komt dan terug in je shortje, waardoor een mooi geheel verkregen wordt. Ook kies je best voor een opvallende kleur, zoals oranje of geel. Deze zullen het neutrale blauw van de jeans doorbreken en je oufit zoveel opvallender maken.

Polo's kunnen echter ook perfect gecombineerd worden met lange broeken en iets stijlvollere schoenen. Zo is een wit model bijvoorbeeld prachtig op een lange broek in het beige of een andere formele kleur. Als je daaronder dan ook nog eens leuke pumps draagt, bijvoorbeeld met een open voetrug en middelhoge hak, dan heb je een look die aan de ene kant comfortabel en luchtig, en aan de andere kant sierlijk en sexy is.

Of je nu een casual of formele uitstraling wil bereiken, de juiste combinaties maken is belangrijk. Enkel zo komt het unieke karakter van dames polo's mooi naar buiten en kan je je goed voelen in je outfit. Het sportieve karakter van dames polo's is dan wel vanzelfsprekend, dat wil niet zeggen dat elke look die ermee bereikt wordt sober, saai en louter functioneel moet zijn. Bovenstaande voorbeelden bewijzen dat maar al te goed.

Kwaliteit en dames polo's: een belangrijke combinatie

Net zoals je bij elk kledingstuk op zoek gaat naar kwaliteit en betrouwbaarheid - zeker als vrouw die stijl en comfort hoog in het vaandel draagt - is het ook bij dames polo's belangrijk om je aankoop naar waarde te schatten. Talloze merken bieden modellen aan in verschillende kleuren, stijlen en formaten, die keer op keer kwaliteit garanderen en dan ook nog lang een meerwaarde kunnen betekenen voor je outfit.

Welke stijl je ook op wil gaan en welke voorkeuren je ook hebt, het aanbod is groot. De juiste keuze maken is dan misschien niet zo eenvoudig door de vele mogelijkheden, eenmaal je de perfecte dames polo hebt gevonden is je look compleet. Van casual tot formeel, jeugdig tot volwassen, dames polo's bieden voor elk wat wils. Kies voor vooraanstaande merken om tenslotte meer uit je outfit te halen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be