Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Slip-overs

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Dames slip-overs, voor meer comfort bij elke outfit

Meer comfort creëren tijdens de koudere periodes van het jaar kan natuurlijk altijd met beter beschermende kledij voor het bovenlichaam en onderlichaam, maar er zijn ook kledingstukken die je als extra kan gebruiken om het warmer te hebben. Het probleem met dergelijke kledingstukken is vaak echter dat ze heel lomp ogen, waardoor de uitstraling van je gehele outfit meteen teniet wordt gedaan. In dat geval kan je kiezen voor dames slip-overs, die je, zoals de naam het zelf een beetje zegt, gewoon over je blouse of shirtje kan trekken.

Dames slip-overs zijn het ideale kledingstuk als je tijdens de herfst of winter comfortabeler in je outfit wil zitten en de temperaturen niet té laag zijn. Eenmaal het echt koud wordt is het natuurlijk beter om een dikke trui en winterjas te dragen, maar dames slip-overs bieden meer dan genoeg warmte om comfort tijdens de tussenperiodes.

Wat zijn nu de mogelijkheden met dames slip-overs en wat kan je er allemaal mee doen? Dergelijke slip-overs passen erg goed op uiteenlopende stijlen en outfits en wat meer informatie daarover is dan ook van belang, zeker als je zowel stijl als comfort belangrijk vindt.

Dames slip-overs voor meer comfort bij elke outfit

Voor je dames slip-overs op de juiste manier kan gaan gebruiken, is het natuurlijk belangrijk te weten wat ze precies zijn. Slip-overs zijn een soort van truitjes die ook op een gewoon shirt lijken. Ze hebben geen of korte mouwen, een niet al te diepe kraag en bestaan doorgaans uit een verwarmende stof zoals wol. Het resultaat is een truitje dat warm genoeg is om tijdens de herfst of winter comfort te bieden, maar toch nog genoeg bewegingsvrijheid en verluchting biedt tijdens de lente of herfst.

Hoewel dames slip-overs op het eerste zicht misschien oubollig kunnen lijken, zijn er heel wat outfits mee samen te stellen. Van klassieke stijlen tot moderne, geklede outfits, alles is ermee mogelijk. Hoe dan ook ervaar je dankzij een slip-over meer comfort, bij eender welke outfit. Het verwarmende karakter van de trui, alsook de bewegingsvrijheid die je ermee krijgt, dragen beide bij aan het gemak dat je ervaart.

Dames-slipovers werden ontwikkeld toen er nood was aan een kledingstuk dat het midden hield tussen een trui en een shirtje, zodat de eigenschappen van beide gecombineerd konden worden. De luchtigheid en het gemak van een topje en het verwarmende, gezellige effect van een trui. Dat is dan ook waarom steeds meer dames kiezen voor dames slip-overs als afwerking van hun herfst- of lente-outfit, zolang deze het gebruik van een dergelijk kledingstuk toelaat.

Dat dames slip-overs comfort bieden is wel duidelijk. Het beste krijgen van twee werelden is niet bij elk kledingstuk mogelijk, maar dames slip-overs zijn ongetwijfeld een uitzondering op die regel. Wil je je kleerkast uitbreiden met een kledingstuk dat perfect is om te dragen tijdens een warmere periode van het jaar, die toch nog te vaak koudere dagen heeft om met een zomerse outfit buiten te komen? Dan zijn dames slip-overs een slimme investering.

Dames slip-overs, van klassiek tot modern

Net zoals bij elk kledingstuk kan bij dames slip-overs een duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen verschillende stijlen en modellen. Zo zijn er de klassieke slip-overs die, logischerwijs, ook het best op eerder sobere, klassieke outfits gedragen worden. Aan de andere kant zijn er ook de modernere, strakke modellen die dan weer uitkomst bieden voor dames die liever de moderne kant opgaan. Welk model je kiest hangt natuurlijk volledig af van je persoonlijke voorkeur en de gelegenheid.

Zo is het aanbod klassieke modellen erg uitgebreid. Van eenvoudige, wollen dames slip-overs in een effen kleur met halflange mouwtjes en een extra dikker voering, tot eerder geklede modellen met iets opvallendere patronen en een zomerse fit, alles is mogelijk. Dergelijke dames slip-overs passe erg goed op gebreide rokken - tot aan de knieën of zelfs tot aan de enkels - met onder de slip-over eventueel een wit bloesje. Werk de outfit af met middelhoge hakken in een eenvoudige kleur zoals beige of rood en je hebt een stijl die aan de ene kant gekleed, aan de andere kant comfortabel is.

Ook voor de modern ingestelde dames is er echter heel wat keuze. Zo worden strakke modellen gekenmerkt door een lichtere stof, een iets dieren hals en kortere mouwen, alsook het gebruik van opvallendere kleuren en minder versieringen. Minder is vaak meer, en dat geldt zeker als je op zoek bent naar een dames slip-over met een moderne insteek. Kleuren zoals zwart, donkerblauw en dieprood zijn erg populair en geven eender welke outfit een modern karakter. Zo passen dergelijke modellen erg goed op een strakke, geklede rok met een gestroomlijnde pasvorm en elastische taille. Daarboven kan je bijvoorbeeld een fris topje dragen, of een blouse met kraag. Combineer gewoon de juiste modellen en kleuren en je hebt meteen een outfit die modern is én lekker zit.

Welke stijl je ook wil verkrijgen, of die nu modern of klassiek is, dames slip-overs bieden heel wat mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat een dergelijk kledingstuk altijd comfort en verwarming biedt maar op het vlak van stijl, modellen en kleuren is er heel wat meer variatie bij te vinden. Ga vooral af op je gevoel bij het kiezen van een leuke slip-over en je outfit zal er alleen maar mooier, warmer en comfortabeler door worden.

Dames slip-overs: lang of kort?

Bij de keuze voor een kledingstijl spelen ongetwijfeld heel wat factoren een belangrijke rol. Bij dames slip-overs is één van die factoren de lengte van het kledingstuk. Zo kan je kiezen voor kortere modellen, die eerder wat moderner ogen, met een gewone broek gecombineerd kunnen worden en vooral in de zomer hun nut bewijzen. Dergelijke dames slip-overs ogen daarbij iets jeugdiger en sierlijker, waardoor je er ook heel wat moderne, formele outfits mee kan creëren.

Wordt het echter iets kouder en heb je nood aan kledij die vooral verwarmt, dan kies je best voor een lang model. Dergelijke dames slip-overs hebben eigenlijk iets weg van een soort gebreide rok, behalve dan dat ze veel lichter zijn en vaak geen mouwen hebben. Wil je een klassiek stijl creëren waarbij het overgrote deel van je lichaam bedekt is, dan zijn dergelijke modellen perfect.

Kwaliteit kiezen, interessant bij de zoektocht naar dames slip-overs

Net zoals bij elk kledingstuk is het belangrijk om bij de zoektocht naar de beste dames slip-over aandacht te besteden aan de kwaliteit ervan. Langer en meer van je outfit genieten begint bij vertrouwen op bekende merken, aangezien deze precies de duurzaamheid en kwaliteit kunnen bieden die het dragen van dames slip-overs zo uniek maken.

Vooraanstaande merken weten hoe belangrijk het is comfort en stijl te ervaren bij het dragen van een outfit en verzekeren die eigenschappen dan ook bij hun dames slip-overs. Wil je je kleerkast uitbreiden met een kledingstuk dat van beide werelden het beste biedt, dan zijn dames slip-overs een must.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be