Nachhaltigkeit Material
Materialen

TENCEL™
Een vezel van duurzaam verbouwd hout, die ook nog eens heerlijk zacht, huidvriendelijk en ademend is, dat is TENCEL™. De beide materialen TENCEL™ lyocell en TENCEL™ modal worden bijzonder energiezuinig en hulpbronvriendelijk geproduceerd. Een droom voor liefhebbers van mode en de natuur.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viscosevezels voldoen aan de hoogste milieustandaard. Van de winning van de grondstoffen en de productie tot de verwerking van het afval. Minder gebruik van water en energie, minder uitstoot en daardoor meer draagplezier!

Nachhaltigkeit Marke
Green Cotton

Het Deense merk GREEN COTTON staat voor milieubewust vervaardigde textielsoorten in een tijdloos mooi design. Gemaakt van bio-katoen en zo min mogelijk belastend voor het milieu gedurende het gehele fabricageproces is GREEN COTTON de juiste keuze voor wie milieubewust is en zich tegelijkertijd graag modieus kleedt.

Duurzaam & bijzonder

Bekijk ons merkenportfolio

Nachhaltigkeit Siegel
Keurmerk

Een keurmerk biedt zekerheid. Daarom laten wij onze hoge standaard en het gebruik van hulpbronvriendelijke productiemethoden bevestigen door onafhankelijke organisaties en initiatieven. Voor ons en voor u.

GOTS

De Global Organic Textile Standard (GOTS) stelt in iedere fase van het fabricageproces de hoogste ecologische en sociale eisen aan biologisch geproduceerde natuurvezels. Eén van de strengste normen in de textielbranche, waaraan onze gehele GREEN COTTON-collectie voldoet.

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Het handhaven van de wettelijke regelgeving met betrekking tot schadelijke stoffen is voor ons niet genoeg. Het gaat immers om uw gezondheid en om ons milieu. Wij verplichten ons daarom te voldoen aan de strengere normering van de Standard 100 by OEKO-TEX®, het wereldwijd bekende certificaat voor op schadelijke stoffen gecontroleerde textielsoorten!

Webpelz

Dierenwelzijn is voor ons heel belangrijk. Daarom hebben wij er bewust voor gekozen om geen gebruik te maken van echt bont, maar van bijzonder hoogwaardig nepbont. Het FUR FREE RETAILER-label geeft u absolute zekerheid.

Caregora

Het label Caregora™, waar alle producten van het merk Medima van voorzien zijn, garandeert het welzijn en de zachte scheerwijze van angorakonijnen bij de productie van deze waardevolle wol. Zodat mens en dier zich er goed bij voelen.

ETERNA GOOD SHIRT

Absolute duurzaamheid begint bij absolute transparantie. Voor alle blouses, die het waarborg GOOD SHIRT dragen, is het gehele fabricageproces en het voldoen aan de hoogste eisen te volgen door het invoeren van de EAN-codes op internet via www.good-shirt.eu.

Go Green

Het milieuprogramma Go Green heeft twee hoofddoelen: de revitalisering van het Filipijnse ecosysteem en de instandhouding van de Filipijnse industrie in modeaccessoires, die al sinds de jaren 70 op hulpbronvriendelijke manier gebruikmaakt van inheemse materialen. ’Groene sieraden’ voor elke gelegenheid.

GOTS

Wanneer wij materialen recyclen, krijgen ze een nieuw leven. Daardoor besparen wij op energie, grondstoffen en water. Dit is beter voor het milieu en wij leveren op deze manier een bijdrage aan het recyclen. Door het intelligente gebruik van productieoverschot en het hergebruik van gerecyclede materialen ontzien wij niet alleen de hulpbronnen, maar ontstaan er ook hoogwaardige producten: zoals alle artikelen die voorzien zijn van dit label.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be