Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren
Nachhaltigkeit Material
Materialen

TENCEL™
Een vezel van duurzaam verbouwd hout, die ook nog eens heerlijk zacht, huidvriendelijk en ademend is, dat is TENCEL™. De beide materialen TENCEL™ lyocell en TENCEL™ modal worden bijzonder energiezuinig en hulpbronvriendelijk geproduceerd. Een droom voor liefhebbers van mode en de natuur.

ECOVERO™
LENZING™ ECOVERO™ viscosevezels voldoen aan de hoogste milieustandaard. Van de winning van de grondstoffen en de productie tot de verwerking van het afval. Minder gebruik van water en energie, minder uitstoot en daardoor meer draagplezier!

Duurzaam & bijzonder

Bekijk ons merkenportfolio

PETER HAHN PURE EDITION

Modieuze basics voor elke dag in stralende trendkleuren, gemaakt van fijne Patagonische scheerwol in duurzame, GOTS-gecertificeerde kwaliteit.

Nachhaltigkeit Siegel
Keurmerk

Een keurmerk biedt zekerheid. Daarom laten wij onze hoge standaard en het gebruik van hulpbronvriendelijke productiemethoden bevestigen door onafhankelijke organisaties en initiatieven. Voor ons en voor u.

The Good Cashmere Standard
The Good Cashmere Standard

The Good Cashmere Standard® by AbTF is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geproduceerde kasjmierwol met als doel het welzijn van de kasjmiergeit, de arbeidsvoorwaarden van boeren en het milieu waarin ze leven te verbeteren. Dit keurmerk is ontwikkeld door de AID BY TRADE FOUNDATION met medewerking van onze kasjmierexpert Heike Hillebrecht. We zijn er trots op dat we hier een bijdrage aan mogen leveren.


Kasjmier is geen beschermde term en daarom zijn er helaas grote kwaliteitsverschillen. Het PREMIUM-kasjmier bij PETER HAHN onderscheidt zich echter in vezellengte en fijnheid. U herkent dit aan het zwarte PREMIUM-keurmerk. Want het ene kasjmier is echt het andere niet.

GOTS

De Global Organic Textile Standard (GOTS) stelt in iedere fase van het fabricageproces de hoogste ecologische en sociale eisen aan biologisch geproduceerde natuurvezels. Eén van de strengste normen in de textielbranche, waaraan onze gehele GREEN COTTON-collectie voldoet.

Caregora

Het label Caregora™, waar alle producten van het merk Medima van voorzien zijn, garandeert het welzijn en de zachte scheerwijze van angorakonijnen bij de productie van deze waardevolle wol. Zodat mens en dier zich er goed bij voelen.

GOTS

Wanneer wij materialen recyclen, krijgen ze een nieuw leven. Daardoor besparen wij op energie, grondstoffen en water. Dit is beter voor het milieu en wij leveren op deze manier een bijdrage aan het recyclen. Door het intelligente gebruik van productieoverschot en het hergebruik van gerecyclede materialen ontzien wij niet alleen de hulpbronnen, maar ontstaan er ook hoogwaardige producten: zoals die met het door ons ontwikkelde label "Recycled Materials".

Nachhaltigkeit Klimaneutral
Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be