Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Emilia Lay

Emilia Lay

Elegante mode die inspireert en betovert. Met EMILIA LAY bent u verzekerd van bewonderende blikken. En dat met een 100% wellnessgarantie!

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

EMILIA LAY: laat u er op uw mooist uitzien

Casual, mooi en helemaal van nu. De EMILIA LAY-collectie is in elk opzicht bijzonder. van de hoogwaardige kwaliteiten en de zachte natuurgarens tot de uitgebalanceerde modellen, die u er op uw mooist uit laten zien. U bent verzekerd van perfect draagcomfort!

Emilia Lay
Alles om er geweldig uit te zien

Voor modeliefhebbers met lef is EMILIA LAY de perfecte keuze. De mix van nonchalance en natuurlijke elegantie zorgt voor een bijzondere uitstraling. Voel zelf hoe het is om een outfit van EMILIA LAY te dragen. Ongetwijfdeld een positieve ervaring.
Natuurlijk zijn alle EMILIA LAY-modellen op elkaar afgestemd, zodat u ze naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Het 'WOW'-effect hebben ze altijd. En bestellen is altijd mogelijk, want de onlineshop van EMILIA LAY is dag en nacht voor u geopend. Bestel direct uw favorieten!

Emilia Lay Emilia Lay
Leve de jurk!

Er gaat niets boven de jurk. Dat weet ook EMILIA LAY. Het merk heeft daarom ook een bijzonder mooie collectie jurken. Daarnaast vindt u in de collectie ook jassen, broeken, tunieken, blouses en shirts.
Mode uitgevoerd in de stijl van nu. Leeftijd is maar een getal voor u, u bent zo jong als u zich voelt en dat straalt u ook uit.

Emilia Lay

Daarom past frisse, elegante mode zo perfect bij u. Wat betreft materialen en kwaliteit worden er geen compromissen gesloten: jurken, blouses en shirts van EMILIA LAY zijn voornamelijk gemaakt van eersteklas natuurlijke materialen, en dat weet u vast te waarderen. En dat geldt ook voor de flatteuze designs, die uw figuur op zijn mooist uit laten komen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be