Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Eterna

Eterna
Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

ETERNA: mode met karakter

Met een bedrijfsgeschiedenis van meer dan 150 jaar is ETERNA één van de bekendste en meest traditionele specialisten op het gebied van overhemden en blouses. Dit merk doet zijn naam (Eterna = eeuwig) eer aan met zeer duurzame en tijdloze mode. De verschillende pasvormen en de brede keus in kraagvarianten en mouwlengten zorgen ervoor dat u bij ETERNA altijd de ideale blouse vindt. Daarbij varieert het aanbod van zakelijke, unikleurige overhemdblouses tot tuniek- en shirtmodellen met een silhouet volgens de laatste trends. Zeer fijn katoen is bij blouses het basismateriaal voor comfortabele, grotendeels strijkvrije mode, aangevuld met zijde, viscose en linnen.

Klassiek, maar ook verrassend
Mensen met een uitgesproken karakter stijlvol en modern kleden, dat is het doel van ETERNA. Naast uitgelezen materialen zijn gedrevenheid, vakmanschap en oog voor detail de belangrijkste ingrediënten van de collecties van ETERNA. Tijdloze blouses in talrijke kleurnuances, motieven en pasvormen worden gecombineerd met opvallende ontwerpen met aantrekkelijke details, bijzondere plooien of moderne kragen en lijnen. Alle exemplaren hebben een modern, clean design, dat eenvoudig en gevarieerd te combineren is. Een aanrader voor dames is de Modern Classic blouse.

Anna Aura Anna Aura

Goed gekleed en goed voor het milieu
Naast kwaliteit en design heeft duurzaamheid bij ETERNA de grootst mogelijke aandacht. Langs de gehele productieketen let ETERNA op een respectvolle behandeling van de natuur en op eerlijke arbeidsvoorwaarden. #naturally weerspiegelt de visie en kernwaarden van ETERNA: de beste kwaliteit, duurzaamheid en een verantwoorde productie. Bovendien wordt het hele productieproces inzichtelijk na het invoeren van de EAN-code op het internet via https://www.eterna-naturally.de/en. Duurzaamheid is voor ETERNA geen modeverschijnsel, maar een bedrijfsfilosofie die al tientallen jaren wordt uitgedragen. Zo werd ETERNA al in het jaar 2000 als eerste modefabrikant ter wereld gecertificeerd met het hoogste predicaat OEKO-TEX® 100plus (sinds 2015 MADE IN GREEN by OEKO-TEX®). Deze onderscheiding is het resultaat van de waarden die de onderneming centraal stelt bij elke handeling: mededogen en respect tegenover mens en natuur. Daartoe behoort niet alleen de transparante waardevermeerderingsketen, maar ook de verantwoorde en eerlijke behandeling van medewerkers gedurende het gehele productieproces en het ontzien van schaarse hulpbronnen. Zo zijn bijvoorbeeld alle artikelen uit de duurzame vrijetijdscollectie WE CARE uitsluitend gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede materialen, van de knoop en het garen tot aan de verpakking.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be