Eterna

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

ETERNA: eersteklas blouses en overhemden voor vrouwen en mannen met stijl

ETERNA staat bekend als specialist in overhemden en blouses. Met alle verschillende pasvormen, een brede keuze in kragen en verschillende mouwlengten vindt iedereen zijn nieuwe favoriete overhemd of lievelingsblouse bij ETERNA. Overhemden van ETERNA zijn er in de comfortabele pasvorm Comfort Fit, in de normale, iets getailleerde pasvorm Modern Fit, in aansluitende Slim Fit en in extra smalle Super Slim. Van businessklassiekers tot casual vrijetijdsoverhemden, met ETERNA bent u voor elke gelegenheid passend gekleed. Het aanbod blouses reikt van unikleurige overhemdblouses voor naar kantoor en diverse tuniek- en shirtmodellen tot uiterst modieuze silhouetten, die de nieuwste trends met veel klasse interpreteren. Bijzonder fijn katoen is bij deze overhemden en blouses de beste basis voor comfortabele en grotendeels strijkvrije designs. Al naargelang de gelegenheid en de collectie aangevuld met zijde, viscose of linnen.

Merkfilosofie ETERNA produceert sinds 1863 eersteklas overhemden en blouses. De verwerking, de exclusieve kwaliteit en de voortreffelijke materialen zijn tekenend voor de designs van ETERNA, voor ongekend draagplezier en uitstekende onderhoudseigenschappen. ETERNA weet mensen met stijl modern en modieus te kleden. Naast de uitgelezen materialen zijn passie, vakmanschap en oog voor detail de belangrijkste ingrediënten voor de overhemden en blouses van ETERNA. Dat maakt het voelbare verschil.

Duurzaamheid ETERNA respecteert de natuur en de arbeidsomstandigheden van werknemers door de hele productieketen heen. De shirts en blouses zijn op verantwoorde en compromisloze wijze in Europa gemaakt. ETERNA doet een niet mis te verstane belofte en geeft er een keurmerk aan: GOOD SHIRT. Het inlossen van deze belofte kan door iedereen worden gecontroleerd aan de hand van de EAN-code op het opgenaaide label: voor alle shirts en blouses die het GOOD SHIRT-keurmerk dragen, kan het hele productieproces na het invoeren van de EAN-code op het internet worden nagelopen. ETERNA is daardoor de eerste producent van overhemden en blouses ter wereld, die duurzaamheid in de productieketen en het productportfolio in deze mate garandeert. De producten en hun bestanddelen worden continu getest op schadelijke stoffen en alle bedrijven en leveranciers die betrokken zijn bij de productie ervan produceren op een milieuvriendelijke manier en volgens eerlijke arbeidsvoorwaarden. Dit wordt voortdurend gecontroleerd door de onafhankelijke Öko-Tex-instituten en bevestigd met de hoogste Öko-Tex-standaard 'Made in Green'.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be