Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

ETERNA #naturally

ETERNA #naturally

Natuurlijk uit overtuiging
Bij ETERNA hebben veel dingen een lange traditie, met name als het gaat om een verantwoorde omgang met het milieu en met de hulpbronnen van de aarde.

Gedurende de gehele productiecyclus doet de onderneming er tegenwoordig alles aan om de ecologische voetprint zoveel mogelijk te verkleinen, de belasting van het milieu zo gering mogelijk te houden en om reeds bij de vervaardiging van grondstoffen te letten op de ecologische aspecten door bijvoorbeeld af te zien van katoen-monoculturen. Daarbij hecht ETERNA bijzonder veel belang aan volledige transparantie en werkt het bedrijf langdurig en in het volste vertrouwen samen met leveranciers om een consequent en betrouwbaar gecertificeerde toeleveringsketen te garanderen. Voor overhemden en blouses die het productlabel MADE IN GREEN by OEKO-TEX® dragen, kan de gehele productieketen door iedereen gevolgd worden na invoer van de EAN-code.

Ook de bescherming van natuurlijke hulpbronnen is belangrijk voor ETERNA. Onder het motto ’reduce, re-use, recycle’ worden waar mogelijk gerecyclede producten ingezet en het aandeel hernieuwbare, herbruikbare en gerecyclede materialen blijft toenemen.

ETERNA neemt haar verantwoordelijkheid. Niet alleen op ecologisch, maar ook op sociaal gebied. Dat geldt voor alle medewerkers die een bijdrage leveren aan de vervaardiging van de producten, ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden. Eerlijke arbeidsvoorwaarden, arbeidsveiligheid, gereguleerde werktijden en sociale regelingen zijn voor een ieder vanzelfsprekend en de onderneming zet zich actief in tegen discriminatie, kinderarbeid en dwangarbeid.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be