Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Fadenmeister Berlin

Fadenmeister

Luxe voor elke dag! Bij FADENMEISTER BERLIN worden hoogwaardige natuurgarens gecombineerd met een schitterende verwerking. En het zelf ontwikkelde pasvormsysteem garandeert het beste draagcomfort.

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 Van 2 »

Pagina

Pagina 1 van 2

FADENMEISTER BERLIN: luxe voor elke dag, voor de vrouw die weet wat ze wil

Klassiek, heel elegant en zo goed verwerkt dat het lijkt of alles met de hand is gemaakt: FADENMEISTER BERLIN is een echt luxemerk. Voor iedereen voor wie mooi en modieus niet voldoende is. Met dit merk onderstreept u waar u waarde aan hecht: met de hand geselecteerde producten, traditie, eenvoudige lijnen, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Zonder speelse details of opsmuk, maar mét stijl. En dat krijgt u met FADENMEISTER BERLIN.

Fadenmeister
High class als het gaat om stijl en kwaliteit!

U voelt zich verbonden met de traditie, wat ook blijkt uit de stijl van uw garderobe. U kiest weloverwogen, of het nu om het merk of de leverancier gaat. Het mag best iets duurder zijn, als de kwaliteit en verwerking maar kloppen.
En daarmee zijn we weer bij FADENMEISTER BERLIN. Het merk valt op door de uitgebalanceerde snijtechniek en tijdloze elegantie, en heeft alles wat u waardeert in het dagelijks leven. Dat past perfect bij uw zelfverzekerde en ambitieuze persoonlijkheid.

Fadenmeister Fadenmeister
Tijdloos-elegante designermodellen

Bij FADENMEISTER BERLIN kunt u kiezen uit een breed assortiment: blouses, broeken, rokken, (lange) jassen, alles waar een vrouw enthousiast van wordt. 'Schreeuwerige' kleuren hebben we gelaten voor wat ze zijn, omdat ze gewoon niet passen bij een tijdloze stijl.

Fadenmeister

En natuurlijk zijn de gebruikte natuurlijke materialen heel hoogwaardig. Dat is bij zo'n klassiek elegante collectie vanzelfsprekend. U wilt immers lang plezier hebben van uw kledingstukken. Hiervoor zorgen ook de perfecte pasvormen en de eenvoudige lijnen.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be