Wij staan voor u klaar In onze onlineshop en aan de telefoon via (070) / 22.28.29. Retourneren mogelijk tot 30 dagen na levering!

Wij staan voor u klaar In onze onlineshop en aan de telefoon via (070) / 22.28.29. Retourneren mogelijk tot 30 dagen na levering!

FASHION MOVES

Begin de zomer goed, met prachtige designs van luxueuze materialen en de meest aatrekkelijke outfits. Laat u inspireren!

De mooiste tijd van het jaar begint en deze kledingstukken zorgen voor afwisseling tijdens het nieuwe seizoen. Geniet van een mooie start van een onvergetelijke zomer, met heel veel keuze in luxueuze materialen en aantrekkelijke outfits. U houdt altijd het hoofd koel met soepele jurken met overhemdkraag of in tuniekmodel, voorzien van vrolijk gekleurde bloemen en motiefdessins, casual comfortbroeken in puur wit en de fijnste zomerbreisels. Ook het moderne jeansoverhemd is een schot in de roos. Onderhoudsarm katoen, luchtig linnen en streelzacht kasjmier voeren de boventoon, met heel veel kleur, fraaie motieven en opvallende ruitdessins. Laat u inspireren!

Voel het ritme van de zomer

Laat het leven dansen

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be