Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

GANT

Gant
Filteren
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 4

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 4

GANT: stijlvol & casual

GANT staat voor exclusieve, ongedwongen mode voor mannen met gevoel voor stijl en kwaliteit. De stijl van het in 1941 in Connecticut aan de Amerikaanse oostkust opgerichte merk weerspiegelt de ’American way of life’ en de stijl van Amerikaanse scholen en universiteiten, beïnvloed door teamsporten als baseball, lacrosse, zeilen en roeien. De traditionele college- en campus-look wordt door GANT echter op een elegante Europese manier geïnterpreteerd en combineert casual sportieve designs met klassiek elegante details.

GANT brengt kleur in het spel
Nadat geheel witte overhemden decennia lang de mannenmode domineerden, doorbrak GANT deze traditie met veel lef en kleur. Sindsdien typeren niet alleen frisse, kleurrijke designs het merk GANT, maar ook klassieke ruit- en streepmotieven, klassieke Oxford-overhemden van 100% katoen en de kenmerkende button-downkraag. Andere karakteristieke stijlelementen zijn het kraagmodel, de lus, de stolpplooi, de knoop aan de achterkant van de kraag en het trensje met knoop.

Gant Gant

Handelsmerk: kwaliteit
Het handelsmerk van GANT is een kleine diamant met een ’G’ in de zoom van het overhemd die de kwaliteitsfilosofie van het merk symboliseert: de belofte van een hoogwaardige verwerking, de beste materialen, een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Uiteraard gaat dit niet alleen op voor overhemden. De truien van GANT zijn overtuigend zacht en soepel, fijn gebreid met een hoog aandeel wol. Dankzij de heldere, consequente lijn van de collectie zijn alle items perfect met elkaar te combineren. De schoenen van GANT passen met hun modieuze design bovendien perfect bij elke outfit.

Duurzaamheid als prioriteit
Onder het motto ’Never Stop Learning’ zijn het bij GANT niet altijd alleen nieuwe designs die centraal staan, maar krijgt ook het streven om deze steeds milieuvriendelijker en duurzamer te produceren een hoge prioriteit. De luxueuze kledingstukken, die een lange levensduur hebben, zijn dan ook grotendeels gemaakt van duurzame, plantaardige materialen die wereldwijd traceerbaar zijn. Daarbij geeft het jaarlijkse duurzaamheidsverslag op zeer transparante wijze informatie over de ontwikkelingen en successen van het bedrijf op ecologisch gebied.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be