Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Go Green

Go Green staat voor natuurbehoud

Go Green is een duurzaam milieuprogramma met twee hoofddoelstellingen: het herstel van het Filipijnse ecosysteem en de ondersteuning van de lokale industrie in modeaccessoires aldaar. Go Green is een initiatief van de FAME Foundation (Fashion Accessories Manufacturers Exporters Foundation Philippines) en het ‘Department of Environment and Natural Resources’, regio VII, kortweg DENR-VII.

Het Go Green-programma heeft tot doel dat zoveel mogelijk bosgebied herbebost wordt. De geplante bomen behoren tot de boomsoort Mamalis (Pangantoan), die de voorkeur heeft bij het maken van accessoires.

’Groene sieraden’ als handelsmerk

De Filipijnen onderscheiden zich graag als dé leverancier van ’groene sieraden’ in Azië. Natuurlijk hangt deze marktpositionering voornamelijk af van de omgang met het Filipijnse ecosysteem en de daaruit voortvloeiende beschikbaarheid van grondstoffen. Go Green garandeert de duurzaamheid van deze bronnen en bevordert daarbij de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Al vanaf het begin van de Filipijnse industrie in modeaccessoires in de jaren 70 worden uitsluitend natuurlijke en inheemse materialen uit de archipel gebruikt. Vandaag de dag, met de toenemende populariteit van ecologische sieraden wereldwijd, moeten de Filipijnen hun imago als producent van ’groene sieraden’ voortdurend verdedigen en versterken. Dit vraagt om een duurzame omgang met de natuurlijke bronnen van het land.

Met Go Green kunnen Filipijnse producenten en exporteurs bijdragen aan het duurzame en zorgvuldige gebruik van grondstoffen, terwijl ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid van ondernemingen in deze branche bevorderd wordt.

Met de aankoop van deze ketting ondersteunt u het herbebossingsproject.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be