Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Good Cashmere

Good Cashmere

Met dit product koopt u duurzaam geproduceerde kasjmierwol die gecertificeerd is volgens de strenge eisen van 'The Good Cashmere Standard®' van de 'Aid by Trade Foundation' (AbTF). De AbTF is in 2005 opgericht door prof. dr. Michael Otto. De onafhankelijke standaard heeft tot doel het welzijn van kasjmiergeiten, de arbeidsomstandigheden van boeren en werknemers op de boerderijen en de omgeving waarin ze leven te verbeteren.

Gecertificeerde kasjmierboerderijen zorgen ervoor dat hun geiten geen leed wordt toegebracht en dat ze op een correcte manier worden gehouden. Gezonde geiten leveren de beste kasjmierwol. Mode met het keurmerk 'THE GOOD CASHMERE STANDARD®' staat voor naleving van sociale criteria die de arbeiders ten goede komen door eerlijke en veilige werkomstandigheden op de boerderijen te garanderen. Dat is winst voor iedereen. Kasjmierboerderijen worden gecertificeerd door een onafhankelijk testbedrijf. Aan de standaardcriteria moet worden voldaan door boeren en kasjmierproducenten, en uitsluitingscriteria moeten gehandhaafd worden. Als dit proces succesvol is afgerond, wordt een certificaat uitgereikt dat jaarlijks wordt gecontroleerd.

Nog een pluspunt van het keurmerk: elk station in de toeleveringsketen is nauwkeurig te traceren. Zo zorgen we ervoor dat alleen gecertificeerde kasjmierwol zijn weg vindt naar uw nieuwe favoriete kledingstuk van kasjmier. Zo wordt ons kasjmier transparanter, duurzamer en in harmonie met dierenwelzijn geproduceerd.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be