Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

The Good Cashmere Standard® by AbTF

Met dit product koopt u duurzaam geproduceerde kasjmierwol, die volgens de strenge normen van ’The Good Cashmere Standard®’ van de 'Aid by Trade Foundation' (AbTF) is gecertificeerd. De AbTF is in 2005 opgericht door professor dr. Michael Otto. Het onafhankelijke keurmerk heeft tot doel het welzijn van de kasjmiergeit, de arbeidsvoorwaarden van de boer, zijn werknemers op de boerderij en het milieu waarin ze leven te verbeteren. PETER HAHN is niet alleen trotse eerste partner van dit nieuwe keurmerk, maar nam sinds 2019 ook al intensief deel aan de ontwikkeling ervan, in nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van dierenbescherming en onafhankelijke experts in de kasjmierproductie. Hieronder valt ook het bezoeken van boerderijen en bijbehorende scholingsprojecten.

Transparante leveringsketen

Een ander pluspunt van het keurmerk: iedere schakel in de toeleveringsketen kan precies worden herleid. Zo weten wij zeker, dat uitsluitend gecertificeerde kasjmierwol zijn weg vindt naar uw nieuwe kledingstuk van kasjmier.

Dierenwelzijn en premium-kwaliteit gaan uitstekend samen

Ons kasjmier wordt dus duurzamer en met meer oog voor het dierenwelzijn geproduceerd. De unieke premium-kwaliteit van PETER HAHN-kasjmier blijft onveranderd - u herkent dit aan het zwarte premium-label. Zo kunt u nog intenser genieten van uw streelzachte lievelingsdesigns.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be