Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Leverservice

Levering en verzendkosten

U kunt kiezen voor standaard levering met bpost (thuis of in een Bpost-ophaalpunt) en uitsluitend op adressen in België. De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, ook als uw bestelling in delen geleverd wordt.
In uw winkelmand en in de bevestingsmail van uw bestelling ziet u of een artikel meteen leverbaar is of wanneer het gewenste artikel geleverd kan worden.
Op de leverdatum ontvangt u de artikelen van de zending, die - afhankelijk van de verzendroute - meer dagen kan duren (max. 5 werkdagen).
Vanuit het hoofddepot in Zuid-Duitsland worden de pakketten naar België verzonden. Hier worden de bestellingen eerst zorgvuldig met de hand verpakt en nauwkeurig gecontroleerd. Wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te kunnen leveren.


Levering op een ander adres

In het bestelproces kunt u via de optie 'afwijkend leveradres' een ander bezorgadres kiezen.


Status verzending

De status van de verzending wordt alleen aangegeven bij pakketten. In de verzendbevestiging per e-mail en onder ’Mijn account’ vindt u een link naar de verzendstatus, waarmee u op elk gewenst moment kunt bekijken waar het pakket zich bevindt.


Deellevering

Als niet alle artikelen van uw bestelling meteen leverbaar zijn, ontvangt u eerst een deellevering. In de e-mail ter bevestiging van uw bestelling en onder ’Mijn account’ ziet u wanneer de overige artikelen geleverd worden. Voor het naleveren berekenen wij geen extra verzendkosten.


Meerdere bestellingen op dezelfde dag

Alle bestellingen die u op dezelfde dag heeft geplaatst, worden tot één bestelling samengevoegd en, indien voorradig, worden alle artikelen samen geleverd. Het maakt hierbij niet uit op welke manier u besteld heeft, online of telefonisch.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be