Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

LIEBLINGSSTÜCK

Lieblingsstück
Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

LIEBLINGSSTÜCK: ontdek nieuwe lievelingsdesigns

Het Beierse modemerk met zijn prachtige naam heeft zich gespecialiseerd in de productie van stijlvolle en exclusieve designs voor de modebewuste vrouw. Het merk staat vooral bekend om zijn breimode en blouses, maar de collecties bestaan ook uit jurken, jassen, tops en prachtige sjaals. Natuurlijke ontwerpen, elegante en tegelijkertijd comfortabele pasvormen met een absolute wellnessfactor typeren de mode van LIEBLINGSSTÜCK. Ook uitgesproken LIEBLINGSSTÜCK zijn de kleurrijke designs, de zachte pasteltinten en de vrolijke prints en motieven met hun casual elegante charme. Natuurlijk hebben ook gedekte tinten, zoals zwart en beige, hun vaste plek bij LIEBLINGSSTÜCK. Net als eenvoudige basics, opvallende, unieke designs en kleding voor elke dag. Gewoon ’lovely knit & womenswear’: zo zouden we het ook kunnen noemen. Niet alleen stijl, maar ook kwaliteit en duurzaamheid krijgen bij LIEBLINGSSTÜCK de aandacht. Fair trade is hier een vanzelfsprekendheid. Een groot deel van de collecties is gemaakt van bijzonder hoogwaardig katoen en andere uitgelezen materialen. Hierdoor gaat elke creatie van LIEBLINGSSTÜCK lang mee.

Lieblingsstück Lieblingsstück

Ambitie
De naam van het modelabel is natuurlijk veelzeggend: de designers achter het merk hebben zich tot doel gesteld om modeliefhebbers te imponeren met hun modieuze creaties, die binnen de kortste keren uitgroeien tot absolute favorieten. Daarbij laten zij zich inspireren door de nieuwste mode uit Parijs, Londen en New York, maar verloochenen zij nooit hun afkomst. Daardoor wordt elke collectie van LIEBLINGSSTÜCK ook getypeerd door een Beiers accent. De oprichter van LIEBLINGSSTÜCK heeft echter niet alleen hart voor mooie mode, maar ook voor de mensen achter het merk. Bij de productie legt het modelabel de nadruk op eerlijke arbeidsvoorwaarden en vertrouwt het uitsluitend op partnerbedrijven binnen Europa.

Geschiedenis
Gezien de oprichting in 2010 is het Beierse modelabel nog verrassend jong. Toch kan het, slechts enkele jaren later, nu al terugblikken op grote successen. Chiemsee is de vestigingsplaats van het modemerk. Niet alleen de inwoners van Zuid-Duitsland weten de kleding te waarderen, maar stap voor stap verovert het merk de hele wereld.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be