Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Margittes

Margittes
Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair

Pagina

Pagina 1 van 4

Wij zoeken de perfecte creaties voor u

Pagina

Pagina 1 van 4

MARGITTES: voor elke vrouw en elk seizoen

Afwisselend, geraffineerd en het hele jaar door uitstekend te dragen: dat is de mode van MARGITTES. Achter dit merk gaat Margitte Schweden schuil, een geweldige ontwerper, die als creatief brein met veel gedrevenheid casual damesmode ontwerpt: ’van vrouwen, voor vrouwen’. En let wel, voor alle vrouwen, want de stijl van MARGITTES is niet bedoeld voor een bepaald type vrouw, maar richt zich op het benadrukken van ieders persoonlijkheid. Dat ziet u terug in de creaties van MARGITTES: een ongekend feest van lijnen, pasvormen, dessins en applicaties. Mode van MARGITTES heeft een tijdloze uitstraling, pakt trends op en combineert deze op verrassende wijze met een meer conventioneel design. Zo ontstaan telkens weer flexibele collecties, waar vrouwen mee weglopen.

Margittes Margittes

Creatieve variatie
Het verhaal van MARGITTES begon ooit met het ontwerpen van luxueuze damesshirts, die ook nu nog een centrale rol vervullen in de verschillende collecties. Maar de mode en het aanbod zijn gestaag verder ontwikkeld. Tegenwoordig biedt MARGITTES een gevarieerde collectie aan. Van een zakelijke outfit en sportieve kledingstukken tot chique avondmode. Van tops en tunieken tot vesten en jasjes. Onderscheidend daarbij zijn naast de sensationele prints en de natuurlijke kleuren, de hoogwaardige verwerking en de bijzonder zorgvuldige keus in materialen.

Kleurenfantasie
Het kleurenpalet van MARGITTES is ongelooflijk rijk geschakeerd. Het omvat alle kleuren, van veelgebruikte natuurtinten tot wit en zwart, grijs, blauw, mauve en taupe: speels afgewisseld en elkaar aanvullend. Tel hier stras, studs, kant, prints, fijne applicaties, uitbundige decoraties et cetera bij op en het plaatje is compleet: bij Margittes kent de fantasie geen grenzen. Mode van Margittes is altijd up-to-date. Naast de kleuren en de details speelt natuurlijk ook de veelvoud aan designs en motieven een grote rol. Alles wordt hier nonchalant toegepast en creatief gecombineerd. Helemaal van nu.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be