Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Betaalmogelijkheden

Op rekening

Binnen 14 dagen na ontvangst van de rekening kunt u het verschuldigde bedrag overschrijven naar:

BNP Paribas Fortis
IBAN BE 86 2930 0224 0250
BIC GEBABEBBXXX

Informatie voor nieuwe klanten: bij ons kunt u al vanaf de eerste bestelling op rekening betalen. Vanwege de hiervoor vereiste adresvalidatie kan er een kleine vertraging optreden in de verzending. Vanaf de eerstvolgende keer versturen wij snel uw pakket nadat u besteld heeft.


Betaling met credit card

Uw creditcard wordt pas belast op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden.

Uw aankopen in onze online shop kunt u snel en eenvoudig met creditcard betalen. Wij accepteren Visa en Master Card als betaalmiddel. U heeft daarvoor uw creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige verificatiecode op de achterzijde van uw creditcard nodig. Wij berekenen geen extra kosten voor betaling met creditcard.

Uw gegevens worden via een SSL-versleuteling veilig verzonden. Mocht uw creditcard ten onrechte belast worden, dan kunt u dit eenvoudig online of per telefoon bij uw creditcardmaatschappij laten terugdraaien.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat betaling in termijnen bij betaling met creditcard niet mogelijk is. Wij accepteren geen prepaid creditcards. Bij betaling met creditcard belasten wij het aankoopbedrag pas op het moment dat de bestelde artikelen worden verzonden. Als u artikelen retour stuurt wordt het aankoopbedrag daarvan na ontvangst van de artikelen onmiddellijk bijgeschreven op uw creditcard.

3D-Secure

Wat is 3D-Secure?

Vanaf 01-01-2021 is de tweede Europese richtlijn voor de regulering van betaaldiensten (Payment Service Directive 2) van kracht. Hiermee worden handelaren aangemoedigd de nieuwe ’3D-Secure’ beveiligingsprocedure te gebruiken voor online creditcardbetalingen om een sterke klantauthenticatie op basis van twee factoren uit te kunnen voeren. Dit om de rechtmatige eigenaar van de creditcard te beschermen tegen misbruik door onbevoegden.

Wat betekent dit voor uw aankopen in onze onlineshop?

Uw veiligheid is voor ons heel belangrijk. Natuurlijk ook wanneer u bestelt in onze onlineshop. Daarom zijn wij voor creditcardbetalingen in de onlineshop vanaf december overgestapt op de nieuwe beveiligingsprocedure ’3D-Secure’. Wilt u als klant met uw creditcard betalen in onze onlineshop, dan gaat dit als volgt:

Stap 1: voer uw creditcardgegevens in zoals u gewend bent en bevestig deze

Stap 2: NIEUW: 3D-Secure aanvraag. Volg de aanwijzingen van uw bank*

Stap 3: verstuur uw bestelling

*De bank die uw kaart heeft uitgegeven beslist of en welke aanvullende beveiligingsmethoden er worden gevraagd. Dit kan bijvoorbeeld het invoeren van een TAN-code zijn, bevestiging met een vingerafdruk op uw mobiele telefoon of het beantwoorden van een beveiligingsvraag. PETER HAHN heeft hier geen invloed op.

LET OP: tijdens de 3D-Secure aanvraag wordt u verzocht om max. € 1,- te betalen. Dit bedrag wordt slechts tijdelijk gereserveerd. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw creditcard wordt pas belast wanneer uw bestelling wordt verzonden.

Leverservice

Levering en verzendkosten

U kunt kiezen voor standaard levering met bpost (thuis of in een Bpost-ophaalpunt) en uitsluitend op adressen in België. De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, ook als uw bestelling in delen geleverd wordt.
In uw winkelmand en in de bevestingsmail van uw bestelling ziet u of een artikel meteen leverbaar is of wanneer het gewenste artikel geleverd kan worden.
Op de leverdatum ontvangt u de artikelen van de zending, die - afhankelijk van de verzendroute - meer dagen kan duren (max. 5 werkdagen).
Vanuit het hoofddepot in Zuid-Duitsland worden de pakketten naar België verzonden. Hier worden de bestellingen eerst zorgvuldig met de hand verpakt en nauwkeurig gecontroleerd. Wij stellen alles in het werk om uw bestelling zo snel mogelijk aan u te kunnen leveren.


Levering op een ander adres

In het bestelproces kunt u via de optie 'afwijkend leveradres' een ander bezorgadres kiezen.


Status verzending

De status van de verzending wordt alleen aangegeven bij pakketten. In de verzendbevestiging per e-mail en onder ’Mijn account’ vindt u een link naar de verzendstatus, waarmee u op elk gewenst moment kunt bekijken waar het pakket zich bevindt.


Deellevering

Als niet alle artikelen van uw bestelling meteen leverbaar zijn, ontvangt u eerst een deellevering. In de e-mail ter bevestiging van uw bestelling en onder ’Mijn account’ ziet u wanneer de overige artikelen geleverd worden. Voor het naleveren berekenen wij geen extra verzendkosten.


Meerdere bestellingen op dezelfde dag

Alle bestellingen die u op dezelfde dag heeft geplaatst, worden tot één bestelling samengevoegd en, indien voorradig, worden alle artikelen samen geleverd. Het maakt hierbij niet uit op welke manier u besteld heeft, online of telefonisch.

Retournering

Retourneren

De consument heeft het recht de onderneming in kennis te stellen van het feit dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgaaf van redenen, binnen de 14 kalenderdagen te tellen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum van het product of de datum waarop de dienstovereenkomst gesloten wordt.
Indien de overeenkomst meerdere goederen betreft, in een en dezelfde bestelling besteld, maar op verschillende leverdata geleverd, dan gaat de annuleringstermijn in op de leveringsdatum van het laatste artikel.


Eenvoudig terugzenden

Mocht een artikel niet naar wens zijn of niet passen, dan kunt u dit binnen 14 dagen kosteloos aan ons terugzenden zonder opgaaf van redenen. Vergeet niet de retourbon bij te sluiten in het pakket.

Het retouradres:
PETER HAHN
P/A Antwerpen X
Noorderlaan 395
2099 Antwerpen X

Gebruik bij voorkeur de originele verpakking.

De consument heeft het recht de onderneming in kennis te stellen van het feit dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgaaf van redenen, binnen de 14 kalenderdagen te tellen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum van het product of de datum waarop de dienstovereenkomst gesloten wordt.
Indien de overeenkomst meerdere goederen betreft, in een en dezelfde bestelling besteld maar op verschillende leverdata geleverd, dan gaat de annuleringstermijn in op de leveringsdatum van het laatste artikel.

Hoe kunt u uw recht op terugzending in de praktijk uitoefenen?
U beschikt over 14 dagen om de bestelde artikelen rustig thuis uit te proberen! Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, zend het ons dan terug in zijn originele verpakking en met de naar behoren ingevulde retourbon, en dit binnen de 14 dagen volgend op de datum van ontvangst. Tijdens de herroepingstermijn raden wij u aan het goed en de verpakking met zorg te behandelen en het artikel uitsluitend uit te pakken of te gebruiken wanneer nodig. Kleef de zelfklever die u bij uw pakje aantreft op uw verpakking en stuur het pakje terug:
– ofwel naar het Bpost-ophaalpunt van uw keuze. U krijgt een ontvangstbewijs en kunt uw pakje volgen op www.track/bpost.be/
– ofwel naar een postkantoor. Laat uw ontvangstbewijs afstempelen door de Post en bewaar dit bewijs van terugzending zorgvuldig.
Indien bovenstaande instructies opgevolgd werden, nemen we de teruggestuurde artikelen zonder discussie en op onze kosten in ontvangst. Om correct en snel gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u, indien gewenst, het bovenvermelde formulier invullen.

Gevolg van de annulering:
Indien u deze overeenkomst verbreekt, dan zijn wij genoodzaakt u desgevallend binnen een termijn van 14 dagen te tellen vanaf de dag waarop wij in kennis gesteld worden van de annulering van uw overeenkomst terug te betalen.


Indien u de herroepen bestelling al heeft betaald, dan storten wij uw betaling binnen 14 dagen na het verwerken van uw retourzending terug.

Bij vragen over uw factuur of een al geplaatste bestelling, kunt u bellen naar (02) 454 05 15. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be