Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Paul Green

Categorieën
Filteren
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Sorteren op:
Meest populair
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 2 Van 3 »

Pagina

Pagina 1 van 3

PAUL GREEN: lopen als op wolken

PAUL GREEN is één van de toonaangevende damesschoenenmerken in Duitsland. Het bedrijf werd in 1988 in München opgericht en is nu gevestigd in Mattsee bij Salzburg in Oostenrijk. Tot op de dag van vandaag wordt elke schoen hier ontwikkeld en met de grootste zorg uitsluitend in Europa geproduceerd. Schoenen van PAUL GREEN worden gekenmerkt door hun unieke pasvorm en onmiskenbare stijl. Wie ze draagt, ervaart een uniek, opbeurend draaggevoel; het onmiskenbare PAUL GREEN-effect.
Damesschoenen van PAUL GREEN zijn niet alleen modieus bij de tijd, maar overtuigen tegelijkertijd met hun bijzonder hoge draagcomfort. Het uitgebreide assortiment sandalen, sneakers, veterschoenen, high heels, ballerina's, pumps, peeptoe-schoenen, enkellaarsjes en laarzen van PAUL GREEN wordt met de hand gemaakt van geselecteerde grondstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van fijne leersoorten, zoals nubuck- of nappaleer, die niet alleen soepel zijn, maar zich ook onderscheiden door hun robuustheid. Elke schoen is een waardevol uniek exemplaar. Schoenen van PAUL GREEN zijn gemaakt om uw favoriete schoenen te worden. Niet slechts voor één seizoen, maar voor een heel leven lang.

PAUL GREEN PAUL GREEN

De naam zegt het al: de natuur en ons milieu met respect behandelen is al sinds de oprichting in 1988 belangrijk voor PAUL GREEN. Het bedrijf was het eerste schoenenmerk dat het ecolabel ontving van het Pirmasens Test- en Onderzoeksinstituut (PFI), dat het merk bekroonde voor haar sociaal en ecologisch gedrag. Dit betekent dat PAUL GREEN schoenen niet alleen van hoge kwaliteit, trendy en uniek zijn, maar ook duurzaam zijn vervaardigd en met een zuiver geweten kunnen worden gedragen. In alle opzichten kan gezegd worden: PAUL GREEN, de schoen van mijn leven.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be