Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Retournering

Retourneren

De consument heeft het recht de onderneming in kennis te stellen van het feit dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgaaf van redenen, binnen de 14 kalenderdagen te tellen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum van het product of de datum waarop de dienstovereenkomst gesloten wordt.
Indien de overeenkomst meerdere goederen betreft, in een en dezelfde bestelling besteld, maar op verschillende leverdata geleverd, dan gaat de annuleringstermijn in op de leveringsdatum van het laatste artikel.


Eenvoudig terugzenden

Mocht een artikel niet naar wens zijn of niet passen, dan kunt u dit binnen 14 dagen kosteloos aan ons terugzenden zonder opgaaf van redenen. Vergeet niet de retourbon bij te sluiten in het pakket.

Het retouradres:
PETER HAHN
P/A Antwerpen X
Noorderland 395
2099 Antwerpen X

Gebruik bij voorkeur de originele verpakking.

De consument heeft het recht de onderneming in kennis te stellen van het feit dat hij afziet van de aankoop, zonder boete en zonder opgaaf van redenen, binnen de 14 kalenderdagen te tellen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum van het product of de datum waarop de dienstovereenkomst gesloten wordt.
Indien de overeenkomst meerdere goederen betreft, in een en dezelfde bestelling besteld maar op verschillende leverdata geleverd, dan gaat de annuleringstermijn in op de leveringsdatum van het laatste artikel.

Hoe kunt u uw recht op terugzending in de praktijk uitoefenen?
U beschikt over 14 dagen om de bestelde artikelen rustig thuis uit te proberen! Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, zend het ons dan terug in zijn originele verpakking en met de naar behoren ingevulde retourbon, en dit binnen de 14 dagen volgend op de datum van ontvangst. Tijdens de herroepingstermijn raden wij u aan het goed en de verpakking met zorg te behandelen en het artikel uitsluitend uit te pakken of te gebruiken wanneer nodig. Kleef de zelfklever die u bij uw pakje aantreft op uw verpakking en stuur het pakje terug:
– ofwel naar het Bpost-ophaalpunt van uw keuze. U krijgt een ontvangstbewijs en kunt uw pakje volgen op www.track/bpost.be/
– ofwel naar een postkantoor. Laat uw ontvangstbewijs afstempelen door de Post en bewaar dit bewijs van terugzending zorgvuldig.
Indien bovenstaande instructies opgevolgd werden, nemen we de teruggestuurde artikelen zonder discussie en op onze kosten in ontvangst. Om correct en snel gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u, indien gewenst, het bovenvermelde formulier invullen.

Gevolg van de annulering:
Indien u deze overeenkomst verbreekt, dan zijn wij genoodzaakt u desgevallend binnen een termijn van 14 dagen te tellen vanaf de dag waarop wij in kennis gesteld worden van de annulering van uw overeenkomst terug te betalen.


Indien u de herroepen bestelling al heeft betaald, dan storten wij uw betaling binnen 14 dagen na het verwerken van uw retourzending terug.

Bij vragen over uw factuur of een al geplaatste bestelling, kunt u bellen naar (02) 454 05 15. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(kosten afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(Kost afhankelijk van operator, max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be