Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

Seidensticker

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

SEIDENSTICKER: die met de zwarte roos

Al meer dan 100 jaar is SEIDENSTICKER één van de meest gerenommeerde fabrikanten van overhemden en blouses in Europa. Opgericht in Duitsland in 1919 en nog steeds in familiebezit, is het merk een waar instituut geworden. Als u op zoek bent naar hoogwaardige overhemden, blouses en breimode die u elegant en tijdloos modern maken, dan kan de keuze eigenlijk alleen maar op SEIDENSTICKER vallen. Wat SEIDENSTICKER namelijk zo succesvol maakt, voelt u in elke vezel, in elk zorgvuldig vervaardigd detail: premium-kwaliteit, perfecte pasvormen en een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen.
Blouses van SEIDENSTICKER fascineren door hun unieke uitstraling. Van de ongecompliceerde, onderhoudsvriendelijke businessblouse tot de elegante en moderne overhemdblouse: de ontwerpers van SEIDENSTICKER hebben moderne invloeden altijd vakkundig gecombineerd met klassieke traditie. Mode van SEIDENSTICKER onderwerpt zich niet aan trends. In plaats daarvan plaatsen de klassieke creaties de dra(a)g(st)er vakkundig in het middelpunt van de belangstelling met een zeker understatement. Of het nu voor werk, feestelijke gelegenheden of sportieve elegantie in de vrije tijd is, de overhemden, blouses en tunieken van SEIDENSTICKER zijn altijd een stijlvolle keuze.

SEIDENSTICKER SEIDENSTICKER

Al meer dan 100 jaar is sociale, ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid zowel bedrijfspraktijk als een verplichting. Duurzaamheid is stevig verankerd in de structuren van SEIDENSTICKER en wordt al generaties lang als vanzelfsprekend beschouwd. Vanaf 2023 wil het merk alleen nog biokatoen gebruiken voor haar overhemden en blouses. Het aandeel gerecyclede materialen moet tegen die tijd 30% bedragen. Dit betreft bijna de gehele collectie, aangezien de meeste blouses en overhemden nu al van zuiver katoen zijn gemaakt.

Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be