Slimmer winkelen - met de PETER HAHN-app. Duidelijk, eenvoudig, snel.

Installeren

St. Emile

Categorieën
Filteren
Sorteren op:
Meest populair
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

Wij zoeken de perfecte creaties voor u
1 van 1

Pagina

Pagina 1 van 1

St. Emile: één naam, één stijl

Wanneer elegantie samengaat met tijdloos design, dan hebben we het over mode van St. Emile. Dit merk slaagt erin om de tijdgeest te vangen en collecties te ontwerpen die het hart van elke modebewuste en stijlvolle vrouw sneller laat kloppen. Elk kledingstuk, van broeken en blouses tot truien, shirts, rokken en jurken, weerspiegelt de perfectie en het vakmanschap van de St. Emile ontwerpers.

ST. EMILE

St. Emile: passie in elke vezel; een kenmerkend aspect van de St. Emile collecties is de het unieke samensmelten van tijdloze silhouetten met moderne accenten. Het label staat daarnaast bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking die direct in het oog springt en de individualiteit van elke draagster benadrukt. Het gebruik van fijne stoffen en unieke details geeft elk kledingstuk een bijzondere touch, waardoor het direct als een St. Emile-design herkenbaar is.

ST. EMILE ST. EMILE

St. Emile bij PETER HAHN: ontdek de wereld van St. Emile en laat u inspireren door een stijl die niet alleen trends zet, maar ook tijdloze elegantie uitstraalt. Voor de veeleisende vrouw van vandaag is St. Emile niet zomaar een merk, maar een levenshouding. Duik in de fascinerende modewereld van St. Emile en vind uw nieuwe favoriete item in de online shop van PETER HAHN.

ST. EMILE
Retourzending
eenvoudig en gratis met bpost
Achteraf betalen
Prettig en veilig
EEN UITSTEKENDE SERVICE
Voor uw tevredenheid
Bestelservice
(070) / 22.28.29
(max. 0.30€ / min)
PETER HAHN klantenservice
(070) / 22.28.29

(max. 0.30€ / min)


Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 8u00 tot 18u00.

Bestel per e-mail via
service@peterhahn.be